nova stanovanja v treh novih objektih

Lokacija v bližini gozdov in rekreativnih površin, odmaknjena od glavne ceste, a hkrati v neposredni bližini potrebne infrastrukture, nudi varno, umirjeno in prijetno življenje.

PREDSTAVLJAMO VAM SOSESKO NA ŠKOFLJICI, KI SE PONAŠA S TREMI NOVIMI OBJEKTI V KATERIH JE SKUPNO KAR 60 ENOT! 

Na voljo so bivanjske enote v velikosti od enoinpol do petsobnih stanovanj, ki jim pripadajo tudi parkirna mesta. Vsakemu najmanj eno, nekaterim tudi pokrito parkirno mesto.

*  Za rezervacijo temina ogleda, tlorise in cen smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0)1 507 10 60 ter elektronskem naslovu info@mestonepremicnin.si.

Objekti so grajeni v štirih etažah v katerih se nahajajo zgolj stanovanjske enote.

Da se boste lažje odločili za bivanje v urbani soseski vam predstavljamo prednosti naselja in kakovost bivanja, ki jih bodo deležni lastniki novih stanovanj.


 

KAJ NUDI NASELJE IN INFRASTRUKTURA?


Pametna zasnova arhitekture za sodoben način bivanja

Vsa stanovanja imajo vgrajene naprave z visokim izkoristkom v A energetskem razredu: individualne plinske peči, prezračevalne naprave z rekuperacijo,  klime, dvigala, svetila z varčnimi žarnicami... kar zagotavlja, da je vsako stanovanje v največji možni meri avtonomno oz. neodvisno od drugih, saj ima svoj sistem ogrevanja, prezračevanja in hlajenja. Tako lahko uporabnik stanovanja sam, uravnava svojo porabo in s tem posledično tudi stroške. V vseh pritličnih stanovanjih je talno, drugje pa radiatorsko  ogrevanje.
 

Zeleno okolje, zasebnost in infrastruktura na dlani

Pozicija objektov, ki so umaknjeni od glavne ceste, ponuja bližino gozdnih in rekreativnih površin, istočasno pa se znotraj naselja nahaja vsa infrastruktura oz. je od naselja oddaljena le nekaj minut hoda. V neposredni bližini se nahajajo vrtec, šola, otroško in športno igrišče, trgovina, lekarna, zdravstvena in gasilska postaja.
 

Povezanost z Ljubljano

Škofljica je od Ljubljane oddaljena le 5 kilometrov in ima zelo dobro avtobusno (LPP) in železniško povezavo z Ljubljano. Življenje v neposredni bližini glavnega mesta je prijetnejše, bolj umirjeno in v neposrednem stiku z naravo.
 

Prilagojena gradnja tudi gibalno oviranim

Vhodi v objekt, so brez ovir, dostopni  brez stopnic. Večje višinske razlike so premeščene z klančinami oz. dvigalom. Svetla širina vhoda v stanovanja oziroma bivalne enote in svetla širina vrat v vse stanovanjske prostore, vključno v kopalnico in straniščem je najmanj  80 cm. V stanovanjih so vsi prostori dovolj veliki, da omogočajo gibanje z invalidskim vozičkom in prilagoditev opreme, napeljav in naprav posebnim potrebam funkcionalno oviranih oseb.
 

Prednosti za nove stanovalce naselja na Škofljici

  • Stanovanja so že zgrajena in vpisana v zemljiško knjigo zato nakup za kupca ne predstavlja nobenega tveganja.
  • Visoka kakovost gradnje stanovanj, nizka poraba energije in prijazna soseska za mlade družine, starejše aktivne in gibalno ovirane.
  • Vhodna vrata v objekt so brez ovir, omogočajo vstop osebam na invalidskih vozičkih in spremljevalcem.
Več podrobnosti
2018
P/1/2
DA
60
Nejc Mlakar
Kontaktiraj
+386 (0) 31 215 255
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
NAROČITE OGLED
Ura ogleda:
Želite biti na tekočem s ponudbo?
Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
1.
Iščete nepremičnino?
2.
Kliknite na spodnji gumb in izpolnite obrazec s podatki o tem, kaj iščete.
3.
Po elektronski pošti vas bomo redno obveščali o novih nepremičninah.
Novogradnje
Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA
Od: 0 €
Do: 1,000,000 €
išči
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
Ljubljana
01 507 10 60
051 650 777
info@mestonepremicnin.si
*