Najem stanovanja Ljubljana

Najem stanovanja v Ljubljani veliko družinam, študentom in tudi posameznikom predstavlja velik izziv. Na trgu je veliko ponudb, a velikokrat te ne zadovoljijo vsem potrebam. Če iščete stanovanje za najem v Ljubljani, ste na pravem mestu. Med našimi oglasi si lahko ogledate ponudbe najemodajalcev stanovanj, mi pa vam bomo pomagali pri samem procesu izvedbe najema in poskrbeli, da boste našli stanovanje po vaših željah.
Cena naraščajoče
Datum objave padajoče
Velikost naraščajoče
Najem - Ljubljana - 2,5-sobno   700,00 € / Na mesec
Za našo znano stranko iščemo stanovanje: Trisobno, triinpolsobno ali štirisobno stanovanje za najem v Ljubljani ali njeni bližnji okolici V poštev pridejo predel Lavrice, Škofljice, Brezovice ali predel Trzina Stanovanje je lahko novejše, obnovljeno ali v prvotnem stanju V kolikor imate primerno nepremičnino, bomo veseli, da nas kontaktirate.
šifra: N61
Kontaktiraj agenta
Nejc Mlakar
GSM: +386 (0) 31 215 255
nejc@mestonepremicnin.si
Najem - Ljubljana - Bežigrad - 4-sobno   800,00 € / Na mesec
Za poslovneže iz Rusije na območju centra posredujemo pri iskanju stanovanja: V bližini centra Petsobno stanovanje Možnost parkiranja v bližini Zaželeno, da je blok že obnovljen Balkon zaželen ni pa nujen Ponujena cena do 800 eur. V kolikor imate primerno nepremičnino, bomo veseli, da nas kontaktirate. Za družino iz Rusije z enim otrokom na območju Župančičeve jame posredujemo pri iskanju stanovanja: V Župančičevi jami Trosobno stanovanje Možnost parkiranja v bližini Zaželeno, da je blok že obnovljen Balkon zaželen ni pa nujen Ponujena cena do 800 eur. V kolikor imate primerno nepremičnino, bomo veseli, da nas kontaktirate.
šifra: N1059
Kontaktiraj agenta
Martina Bavdek
GSM: +386 (0) 51 286 011
martina@mestonepremicnin.si
Najem - Ljubljana - Moste-Polje - 2,5-sobno   500,00 € / Na mesec
Za našo zvesto stranko, ki je iz Ljubljane, posredujemo pri iskanju stanovanja za najem: Ljubljana – Zalog, Ljubljana – Moste, Ljubljana - Sostro, Dol pri Ljubljani, Dolsko, Videm, dvosobno stanovanje, dvoinpolsobno stanovanje, V velikosti 40 m3 do 60 m2, Hišni ljubljenčki zaželjeni (muca in kužek), Parkiranje pred objektom, ali v okolici, Ponujena cena je 500 EUR/mesec. V kolikor imate primerno nepremičnino, bomo veseli, da nas kontaktirate.
šifra: N1072
Kontaktiraj agenta
Martina Bavdek
GSM: +386 (0) 51 286 011
martina@mestonepremicnin.si
Najem - Ljubljana - 3-sobno   1.800,00 € / Na mesec
Za uspešno podjetje, na področju protipožarnih sistemov, iščemo za njihove delavce (višje kvalificirane) stanovanja ali hiše za dolgoročni najem. Podjetje nudi garancijo pri plačilu najemnine. območje: Ljubljana (najraje Šiška) in Ljubljana z okolico (Trzin, Domžale, Brezovica, Vrhnika...) 3 ali več sobno stanovanje ali hiša v stanovanju bi bivali 4 delavci ali več (dnevnega prostora ne potrebujejo) delavci so čez celi dan odsotni, čez vikende večinoma odhajajo domov najemnina + stroški na delavca max. 200,00 eur V kolikor imate primerno nepremičnino, bomo veseli, da nas kontaktirate.
šifra: N1191
Kontaktiraj agenta
Niko Maučec
GSM: +386 (0) 31 758 972
niko@mestonepremicnin.si
4 / 5

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA
Od: 0 €
Do: 3,400,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*