pasivna montažna hiša proizvajalca lumar v domžalah

Kupec ne plača provizije

V soseski stanovanjskih hiš v Spodnjih Jaršah pri Domžalah, v urejeni in mirni soseski prodamo enostanovanjsko hišo kakovostne in trajne montažne gradnje proizvajalca Lumar. Objekt se prodaja v fazi "ključ v roke",  z vgrajenimi certificiranimi kakovostnimi materiali, prezračevalnim sistemom, toplotno črpalko s talnim gretjem in kakovostnim stavbnim pohištvom. V objektu so izdelane talne obloge, masivne lesene stopnice, notranja vrata, stenska in talna keramika, sanitarna oprema priznanih proizvajalcev in slikopleskarska dela.

Energetsko varčna hiša je zgrajena po konceptu trajnostne gradnje, ki zagotavlja energetsko učinkovitost in preprečuje nastajanje toplotnih izgub. Dobra zvočna zaščita sten (> 47 dB) pa zagotavlja intimnost in mir.

Hiša ima premišljeno tlorisno zasnovo, prefinjeno obliko in je v minimalističnem arhitekturnem slogu prilagojena potrebam zahtevnejših družin, ki želijo ustvariti sodoben in hkrati zelo udoben dom v prijetnem in urejenem okolju.

Predvidena subvencija s strani EKO sklada znaša 15.000 EUR.

Predviden čas končanja gradnje je pomladi l. 2022.

Osnovne značilnosti
 • Terasa: da
 • Število spalnic: 3 + kabinet
 • Predvidena je ogrevalna in prezračevalna tehnika: toplotna črpalka zrak-voda Vaillant aroTHERM VWL 75/5 AS, kompaktna prezračevalna naprava ZEHNDER COMFO AIR Q 350 TR ERV
 • Parkirno mesto: dve parkirni mesti pred objektom
 • Leto končanja gradnje: pomlad l. 2022
Površina
 • Neto površina enote: 159,52 m2 (osnovna brez lože)
 • Površina zemljišča: 469 m2
Razporeditev sob
 • PRITLIČJE: dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico (skupaj 49,29 m2), predsoba, tehnični prostor, WC, kabinet (11,98 m2), terasa, stopnišče
 • PRVO NADSTROPJE: hodnik, spalnica (19,44 m2), garderoba (7 m2), dve otroški sobi (cca. 14,15 m2) in kopalnica (9,94 m2)
Oprema
 • Stanovanjska enota bo zgrajena do faze »ključ v roke« z uporabo najkakovostnejših in certificiranih materialov ter stavbnega pohištva. Hiša bo imela notranja vrata, talne obloge, stensko in talno keramiko in sanitarno opremo, toplotno črpalko in prezračevalni sistem.
Dodatno

KAJ NUDI SOSESKA IN INFRASTRUKTURA?

 • Stik z naravo in bližina mesta

Stanovanjska hiša se nahaja v naselju stanovanjskih hiš v Domžalah, kar zagotavlja intimnost in mir, lega pa dovolj sonca, ki ga družina potrebuje za topel dom. Neposredna bližina narave nudi možnosti sprehodov in preživljanje prostega časa na svežem zraku. Do Ljubljanske obvoznice ter mestnega utripa je cca. 10 km.  

 • Neposredna bližina infrastrukture

Vsa infrastruktura zagotavlja popolno udobje. V neposredni bližini so: osnovna šola Rodica, gostinski lokali ter trgovine.

DODATNO
Certifikati in priznanja proizvajalca hiš Lumar:

 • Na Passivhaus inštitutu v Darmstadtu so pridobili pet certifikatov. Certifikati potrjujejo, da konstrukcijski elementi in izvedbeni detajli Lumar izpolnjujejo zahteve za gradnjo pasivnih hiš. Ob tehnologiji so certificirali še prvo pasivno plus energetsko hišo Primus-D 137 Mitje Petkovška in kot prvi in edini pasivno hišo v tujini.
   
 • Na osnovi pridobljenega Evropskega tehničnega soglasja (ETA-11/0044) lahko v podjetju Lumar svoje proizvode označujejo s CE znakom. CE znak potrjuje, da je proizvod skladen z evropskimi standardi s področja mehanske odpornosti in stabilnosti, požarne varnosti, trajnosti in varnosti za uporabo.​
   
 • Znak ÜA predstavlja avstrijski znak kakovosti. Pridobljen znak je potrditev, da vsi vgrajeni materiali ustrezajo evropskim normam sočasno pa potrjuje tudi kakovost izdelave posameznih konstrukcijskih elementov.
   
 • Kot prvi slovenski proizvajalec montažnih objektov so prejeli priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu (ZKG). Okoljsko priznanje ZKG so pridobili za razvoj sistemskih rešitev za skoraj nič-energetske hiše lastne proizvodnje, pod svojo blagovno znamko. 
   
 • ​Kot slovenski proizvajalec montažnih hiš, ki je edini član avstrijskega združenja proizvajalcev montažnih hiš, so prejeli znak kakovosti Austria Gütezeichen. Ta potrjuje preverjeno visoko kakovost Lumar hiš tako v fazi proizvodnje kot njihove izvedbe. 
   
 • Znak kakovosti RAL je certifikat nemškega združenja proizvajalcev montažnih hiš in predstavlja pomemben znak kakovosti na nemškem trgu. Na osnovi rednih kontrol se preverja kakovost in ustreznost vgrajenih materialov ter potek proizvodnje. 
   
 • V neodvisni raziskavi Best Buy Award so v letih 2013 in 2015 prejeli prestižno odličje Best Buy Award št. 1 - najboljše razmerje med ceno in kakovostjo – kategorija: montažne hiše. Neodvisno raziskavo Best Buy Award, ki je bila narejena med 1.200 anketiranci iz gradbenega sektorja v Sloveniji, je opravila švicarska hiša ICERTIAS.
   
 • Odličje »QUDAL – Quality meDAL« so trikrat zapored prejeli v letih 2014, 2016 in 2018, ker ponujajo najboljšo kakovost montažnih hiš med vsemi ponudniki montažnih hiš v Sloveniji.
   
 • Spadajo med 1,5 % podjetij v Sloveniji, ki se lahko pohvali s platinasto oceno bonitetne odličnosti. Platinasto bonitetno odličnost nosijo izključno podjetja, ki imajo zlato bonitetno oceno odličnosti vsaj tri leta zaporedoma (Bisnode Solutions).

Vabljeni na ogled

Osnovni podatki
Šifra oglasa: P6021
Regija: Ljubljana okolica
Lokacija: Domžale
Leto prenove: -
Površina: 159,52 m2 bivalne površine
Orientiranost stanovanja: Jug
Ogrevanje: Toplotna črpalka
Leto izgradnje
2022
Površina
160 m2
Število nadstropij
- / -
Površina zemljišča
469 m2
Pokrito parkirišče
NE
Število sob
4
Ostalo:
 • Terasa
 • Parkirišče
 • Elektrika
 • Voda
 • Kanalizacija
 • Vpisano v ZK
Energetska izkaznica
Cena 540.740,00 €
Valerija Hozjan
Kontaktiraj
+ 386 (0)51 286 009
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED
Podobna stanovanja
4 / 31

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
Prikaži vse novogradnje
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 1,884,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*