Nepremičnine Gorenjska

Gorenjska regija je idilično območje, ki ponuja številne možnosti za nakup nepremičnine v Sloveniji. S svojimi slikovitimi pokrajinami, ki segajo od gorovja Julijskih Alp do zelenih dolin,
Gorenjska privablja tako domače prebivalce kot tudi mednarodne kupce. Mesta, kot so Kranj, Kranjska Gora, Škofja Loka in Bled, nudijo raznolike možnosti za življenje in investiranje.

Od urbanih središč z bogato kulturno dediščino do alpskih krajev, ki ponujajo obilico aktivnosti v naravi, Gorenjska regija zagotavlja izjemno kakovost življenja. Raziskujte raznolike nepremičninske priložnosti v Gorenjski in za strokovno pomoč se obrnite na naše agente.
 
Cena naraščajoče
Datum objave padajoče
Velikost naraščajoče
Uredi po:
4 / 31

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 3,000,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*