dvojček bežigrad

Sodobna, nizko energetska gradnja, zgrajena po najvišjih gradbenih standardih, bo navdušila vse, ki iščejo dom v mirni soseski in hkrati blizu celotne infrastrukture.
Na mirni z zelenjem obdani sončni lokaciji prodamo sodobno grajen dvojček, zgrajen leta 2018. Obe enoti se raztezata v treh etažah (P+1+T) ter tako ponujata odlično razporeditev prostorov. Prodaja se v 3. podaljšanji gradbeni fazi, z možnostjo dokončanja na ključ. Moderno zasnovan objekt je nizko energetski in tako zagotavlja kvalitetno in udobno bivanje. Prijetna lokacija sredi narave ponuja številne možnosti za preživljanje prostega časa v naravi in je odlična investicija za mlade družine

 

ARHITEKTURNA ZASNOVA OBJEKTA


Posamezna enota ima skupno tlorisno površino v izmeri 155,7 m2. Pripadajoča parcela obsega 250 m2. Vsaka od posameznih
stanovanjskih enot obsega:
  • v pritličju predsobo, kopalnico, enoten dnevno-bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter izhodom na teraso in shrambo. Preureditev po željah novih lastnikov,
  • v nadstropju spalnico, dve otroški sobi in prostorno kopalnico,
  • na mansardi večnamenski prostor z izhodom na teraso, ki je delno pokrita in tako ponuja več zasebnosti ter lep razgled na Triglav in Šmarno Goro.
 

OPIS NASELJA IN INFRASTRUKTURE

Okolica kjer se nahaja objekt nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi. Je le nekaj minut oddaljena od AC kar omogoča hiter dostop do Ljubljane. V neposredni bližini se nahaja OŠ, vrtec, zdravstveni dom, pošta, trgovina ter LPP postaja oddaljena zgolj 300 m (linije 6, 8, 11 in 21).
 

PREDNOSTI

  • Prevzem nepremičnine je možen takoj.
  • Cene veljajo za hišo zgrajeno do podaljšane tretje gradbene faze. Kvalitetna in nizko energijska gradnja zagotavlja izredno nizke obratovalne stroške.
  • Možnost dokončanja gradnje na ključ (zaključitev inštalacij, slikopleskarska dela, steklarska dela, polaganje oblog, itd.). Funkcionalen in dobro urejen tloris omogoča ureditev 4 spalnic ali po želji ureditev pisarne/kabineta/sobe za goste.
  • Vsaki enoti pripada 250 m2 zemljišča in 2 lastniški parkirni mesti.
Prikaži več
2018
3
P+1+T
0
2
2
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (2)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
dvojček
 
P+1+T
155 m²
NE
-
P3377
prodano
 
P+1+T
156 m²
NE
-
P3376
prodano
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 1,699,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*