nadstandarden dvojček v zbiljah

V Zbiljah na sončni in ozeleneli lokaciji se gradi nadstandardni dvojček v treh etažah, ki bo nudil udobno in prijetno bivanje
Predstavljamo vam nadstandardni dvojček, ki se gradi na izvrstni lokaciji v Zbiljah. Lokacija nudi čudovite poglede na Zbiljsko jezero in na ozelenelo okolico, zasebnost in mir a hkrati popolno udobje urbanega življenja. Zasnovani enoti bosta obsegali tri etaže (K+P+M), v vsaki etaži cca. 56 m2 neto. Prostoren bivalni prostor s panoramskimi okni, bo nudil osončenost skozi cel dan ter terase, ki se obračajo na Z.

Če potrebujete več informacij o projektu, o obeh enotah, tlorisih ali naši preostali ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0)1 286 011 in na elektronskem naslovu info@mestonepremicnin.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.

Kaj nudita lokacija in infrastruktura?


Zelena okolica, intima in mir


V načrtu so bile upoštevane izvrstne arhitekturne rešitve, odprti tlorisi ter osončenost prostorov, ki ustvarjajo praktičen dom za stanovalce z visokimi bivanjskimi standardi. Enoti sta zamaknjeni za dva metra in s tem nudita še večjo zasebnost. Med enotama je tudi upoštevana dvojna stena in stirodur.


Kakovostna  gradnja


Enoti sta klasične zidave z opeko in betonom ter kvalitetne izolacije kar bo zagotavljalo nizke stroške bivanja. Prva enota bo zgrajena do 3. podaljšane gradbene faze, kar pomeni, da bodo vgrajena les-alu okna in vrata, senčila, fasada in urejena okolica. Druga enota pa bo zgrajena do 3. gradbene faze z vgrajenimi okni in vrati. Možnost dokončanje enote na ključ, v tem primeru vseljivo oktober 2020


Bližino potrebne infrastrukture, gozdov in centra Medvod


Odlična lokacija z vso potrebno infrastrukturo se nahaja v neposredni bližini Rekreacijskega centra Zbilje, bližina otroškega igrišča ter gostinske ponudbe ob jezeru, dostop do njih je urejen s pločnikom kar zagotavlja varnost in brezskrbnost ter preživljanje prostega časa na svežem zraku. V bližini je tudi celotna infrastruktura Osnovna šola in vrtec 1 km stran, trgovina 150 metrov, Tudi bližina AC priključka Vodice 5,5 km, Golf igrišče Smlednik 5 km, Ljubljana 12 km (LPP proga v neposredni bližini dve postaji), Kranj 12 km, Škofja loka 10 km.


Prednosti bivanja

  • Bivanje v enoti vam ponuja visoko stopnjo zasebnosti in je prirejeno sodobnemu načinu bivanja.
  • Dostopna lokacija v bližini vse potrebne infrastrukture vam omogoča hiter dostop do centra Medvode in tudi do obveznice in je locirano v objemu številnih zelenih površin.
  • Funkcionalna tlorisna zasnova vam ponuja prijetno orientacijo bivalnih prostorov in terase.
  • Parkiranje pred vsako enota od 2-3 avtomobile
Prikaži več
2019
2
K+P+M
2
0
2
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (3)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Martina Bavdek
Kontaktiraj
+386 (0) 51 286 011
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 1,884,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*