nadstandardno stanovanje, brdo

Vila blok, z osmimi stanovanji, na idilični lokaciji v bližini Tehnološkega parka.
Stanovanja velikosti od 63,37 m2 do 117,73 m2. Vsako stanovanje ima teraso oziroma atrij in dve lastniški parkirni mesti v garaži pod objektom. Mirna lokacija s hitrim dostopom do avtocestnega priključka in zelenih površin.

Pokličite nas za ogled stanovanj

Če potrebujete več informacij o projektu, posameznih stanovanjskih enotah, tlorisih ali naši preostali ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0)1 507 10 60 in na elektronskem naslovu info@mestonepremicnin.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.


 

Prednosti objekta

 • Zasnova
  Objekt sestavljata dve etaži: pritličje in 1. nadstropje. Objekt je moderno zasnovan z odprtimi tlorisi. Zaradi velikih steklenih površin nas pričaka obilo dnevne svetlobe
   
 • Kakovostna gradnja
  Sosesko odlikuje kvalitetna gradnja, natančna izvedba in uporaba nadstandardnih materialov. Za ogrevanje je predviden plinski stenski kondenzacijski kotel s sistemi talnega ogrevanja in dodanimi radiatorji v kopalnicah. Stanovanje se bo prezračevalo z decentralnimi prezračevalnimi napravami, ki bodo vgrajene v zunanje stene prostorov stanovanja.
   
 • Uporabni tlorisi
  Moderne arhitekturne rešitve, uporabna zasnova tlorisov in odprti svetli prostori, ustvarjajo sodoben in praktičen dom za stanovalce z visokimi bivanjskimi standardi.
   

Prednosti lokacije

 • Izjemna lokacija v neposredni bližini vse infrastrukture
  Soseska se nahaja le 6 km od strogega centra Ljubljane in v neposredni bližini celotne infrastrukture: obvoznica (2 min), zdravstveni dom (6 min), nakupovalni center (6 min), osnovna šola (3 min)
   
 •  Stik z naravo
  Lokacija nudi odlično kombinacijo vse potrebne infrastrukture za udobno bivanje in neposredno bližino narave ter obilo rekreacijskih površin in sprehajalnih poti – Pot spominov in tovarištva (200 m), Koseški bajer (2 km), Rožnik (1,5 km).
 

Prednosti bivanja v soseski

 • Stanovanja so namenjena vsem generacijam z visokimi standardi bivanja in željo po mirnem okolju
 • Vrhunska lokacija vam po eni strani omogoča hiter dostop do obvoznice ter vse potrebne infrastrukture, po drugi strani pa vam omogoča zasebnost in stik z naravo, saj se nahaja v bližini številnih zelenih površin
 • Funkcionalna tlorisna zasnova vam ponuja prijetno orientacijo dnevno-bivalnih prostorov na zasebne terase
 • Moderna arhitektura
 • 2 lastniški parkirni mesti
 • Vsako stanovanje ima atrij, oziroma teraso
 • Stavba bo imela dvigalo
 
ZA VEČ INFORMACIJ NAS POKLIČITE.

 
Prikaži več
2020
2
P+1
6
2
8
Niko Maučec
Kontaktiraj
+386 (0) 31 758 972
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA
Od: 0 €
Do: 3,400,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*