prestižna dvostanovanjska vila gameljne

V Zgornjih Gameljnah, na čudoviti mirni z zelenjem obdani lokaciji je v gradnji prestižna dvostanovanjska vila.
Luksuzna dvostanovanjska vila je zasnovana kot štiri etažni objekt K+ P+N+T z maksimalnim bivalnim udobjem.

V kleti je prostor za tri parkirna mesta in shrambe.

V pritličju se nahajajo velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, ki so povezanimi z izhodom na severni in južni atrij, kopalnica, soba za goste ali otroška soba in delovni kabinet.


V prvem nadstropju so glavna spalnica z garderobno sobo, otroška soba in kopalnica ter velika terasa, orientirana na jug.

Na vrhu objekta, na strehi se razprostira ograjena terasa z letno kuhinjo in instalacijami za jacuzzi. Etaže v objektu so povezane s zunanjim stopniščem notranjim stopniščem in po potrebi tudi z dvigalom.

Vila bo zgrajena na ključ, pri tem bodo lastniki lahko sami izražali želje o razporejanju prostorov in barvni kombinaciji opreme.

Pokličite nas za ogled.

Če potrebujete več informacij o projektu ali naši preostali ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0)1 507 10 60 in na elektronskem naslovu info@mestonepremicnin.si.

 

Prednosti lokacije

 • Izjemna lokacija na obrobju Ljubljane povezana s centrom mesta in Kranjem
Vila se nahaja na željeni lokaciji v mirnem naselju v predmestju Ljubljane. Umeščena je v naravno okolje, obkrožajo jo zelenice in bližina narave. Od Črnuč je oddaljena manj kot 5 minut, od centra Ljubljane le 15 minut, v istem času, pridete tudi do Kranja.  
 • Vsa infrastruktura za udobje življenja
Dodatna prednost čudovite lokacije na robu mesta je vsa potrebna infrastruktura (trgovine, pošta, LPP, vrtec, osnovna šola, lekarna), bližina LPP postaje (90 m) in avtoceste Ljubljana – Kranj (800 m).
 • Neštete možnosti za preživljanje prostega časa v naravi
V bližini novega doma boste odkrivali mnoge sprehajalne poti, travnike, gozdove in rekreacijske površine. Neposredna bližina Šmarne gore in Rašice vabita k aktivnemu preživljanju prostega časa v naravi.
Prednosti objekta
 • Energetska učinkovitost
Objekt je grajen kot nizko energijski s centralnim prezračevalnim sistemom oziroma rekuperacijo, sončnimi kolektorji za ogrevanje sanitarne vode in toplotno črpalko z vgrajenimi akumulacijskimi bojlerji. Standarde energetske učinkovitosti zagotavljajo tudi troslojna okna in toplotno izolativna vhodna vrata. V vseh prostorih  je ogrevanje izvedeno s talnim gretjem. Kopalnice bodo dodatno opremljene s stenskimi radiatorji. V vsakem nadstropju bodo instalacije pripravljene tudi za hlajenje.
 • Kakovostna gradnja
Gradnja je klasično opečnata, povezana s protipotresnimi armiranobetonskimi elementi in z visokokakovostno toplotno in zvočno izolacijo. Uporabljeni so le izbrani in najboljši materiali.
Fasada objekta je kontaktna v kombinaciji z ventilirano fasado. Toplotna izolacija fasade je kvalitetna, iz kamene volne, debeline do 24 cm. Zaključni sloj fasade je izveden delno v svetli in delno grafitni barvi.
 • Učinkovito nadzorovanje doma s pametnimi instalacijami
Vila je opremljena s sistemom pametnih instalacij, ki omogoča daljinsko energetsko učinkovito nadzorovanje doma. S pametnim sistemom upravljate razsvetljavo, senčila, ogrevanje v vsakem prostoru ločeno, hlajenje, prezračevanje, A/V vtičnice, električne radiatorje ter simulacijo prisotnosti. Uporaba pametnih instalacij zagotavlja dodatne energijske prihranke in varnost. V sistem so vključeni javljalniki požara in kamere. Sistem v celoti zagotavlja bivalno udobje pri minimalni porabi energije.
 • Ograjenost objekta za večjo varnost
Vila bo ograjena in dostopna le stanovalcem in povabljenim gostom. Dvoriščna vrata na motorni pogon se bodo odpirala z daljinskim upravljalnikom, kar zagotavlja dodatno varnost in zasebnost.
 • Urejenost okolice
Okolica vile bo elegantno urejena in obdana z zelenjem. Dovozna pot bo tlakovana.
 

Prednosti bivanja v luksuzni dvostanovanjski vili

 • Vilo lahko opremite po svojih željah in okusu
Hiša bo v celoti opremljena kot hiša 21. stoletja, sami lahko s sodelovanjem z investitorjem vilo opremite po svojih potrebah, željah in okusu.
 • Naravna osvetljenost prostorov
Velike steklene površine na južni strani, premišljena južno –severna orientiranost prostorov,  nadstandardno visoki stropi (3 m), čiste linije in minimalizem zagotavljajo odlično naravno osvetljenost notranjosti vile.
 • Velika terasa na strehi
Čudovita velika pohodna terasa na strehi poleti lahko postane središčni družabni prostor, saj bo imela letno kuhinjo in instalacije za jacuzzi v kotičku za sprostitev.

 
Prikaži več
2020
5
P+1+T
2
0
2
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (2)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Klemen Smrekar
Kontaktiraj
+386 (0) 40502770
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 1,599,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*