samostojna nizkoenergijska vila

Nova vila se nahaja v modernem in urejenem naselju v Zgornjih Gameljnah. Na lepi in sončni parceli ob zelenem pasu, bo nudila vso udobje za vse člane družine.

OPIS IN ARHITEKTURA OBJEKTA

 Vila se raztega v treh etažah (K+P+1), konstrukcija v kletni etaži je armirano betonska, v pritličju in nadstropju je skeletna (20 cm debelina sten ter 6 cm fasadne Steico plošče). Visoko standardna vila ima vgrajene materiale višjega cenovnega razreda (vhodna vrata na prstni odtis Pirnar, garažna rolo vrata Horrman, keramika v kopalnicah Catalano, troslojna okna MIK Celje, žaluzije na elektro motor, tla iz hrasta, konzolne stopnice. Vsa notranja vrata imajo magnetno zapiranje in skrite pante. Panoramska okna nudijo veliko dnevne svetlobe in pogled na ozelenelo okolico. Ogrevanje je po vsej površini talno s toplotno črpalko (voda/zrak). Za vedno sveži zrak v hiši  pa bo poskrbel sistem prezračevanja z rekuperacijo zraka.

 

INFRASTRUKTURA

 
Sodobna vila bo navdušila vse, ki imajo radi moderno zasnovo, kakovostno gradnjo ter udobje v objemu narave. Do centra Ljubljane je oddaljena zgolj 9 km, v bližini je celotna infrastruktura (vrtec, otroško igrišče, trgovina, banka, LPP,...) le 5 minut je oddaljena do AC ringa. V okolici je veliko reakcijskih površin, ki nudijo aktivno preživljanje prostega časa.
 

PREDNOSTI
 

  • Nizkoenergijska vila
  • Moderna zasnova
  • Kakovostna gradnja
  • Funkcionalna razporeditev
  • Vseljiva takoj

 

Prikaži več
2018
4
P+1+2
1
1
1
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (1)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Martina Bavdek
Kontaktiraj
+386 (0) 51 286 011
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA
Od: 0 €
Do: 3,400,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*