soseska vodnikova

Nadstandardna stanovanja z razgibanimi tlorisi bodo očarala še tako zahtevnega kupca, ki si želi bivati v bližini narave in le streljaj od mestnega vrveža.
Na odlični lokaciji v Šiški, prodamo vilo dvojček, ki v treh etažah obsega 4 stanovanjske enote. Stanovanja odlikujejo visoki stropi (2,7 m), ki dajejo vtis razkošja.
 • Pritličje obsega dve 4-sobni stanovanji z velikim atrijem
   
 • Nadstropje tvorita dve 4-sobni dupleks stanovanji, ki jih zaradi že narejenih predpriprav lahko nadgradite v 5 ali 6-sobna stanovanja.


Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti in zunanja shramba. Za dodatno udobje je poskrbljeno s talnim gretjem, rekuperacijo in klimatsko napravo.

Lokacija tik pod Šišenskim hribom nudi vso infrastrukturo urbanega središča, hkrati pa omogoča mir in povezanost z naravo (v neposredni bližini Tivoli, Rožnik, Mostec).

Pokličite nas za ogled.

Če potrebujete več informacij o projektu, posameznih stanovanjskih enotah, tlorisih ali naši preostali ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 51 650 777 in na elektronskem naslovu info@mestonepremicnin.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.
  

Prednosti objekta 

 • Zasnova 
  Objekt sestavljajo tri etaže: pritličje, 1. nadstropje in mansarda. Objekt je moderno zasnovan in zgrajen po principu energijsko varčne gradnje, kar zagotavlja udobno bivanje in nizke tekoče stroške bivanja. V prostornem in zračnem osrednjem prostoru nas zaradi velikih steklenih površin pričaka obilo dnevne svetlobe, za dodaten občutek prostornosti pa poskrbijo tudi visoki stropi (2,7 m).
 • Kakovostna gradnja 
  Sosesko odlikuje kvalitetna gradnja, natančna izvedba in uporaba nadstandardnih materialov. Velik poudarek je na kvalitetni izolaciji in nizko energijski gradnji. Stanovanja se ogrevajo s plinom (priključitev na javni plinovod), vsako stanovanje ima svojo kondenzacijsko plinsko peč. Dodatno prijetno bivanje omogočajo talno gretje z dodatnim cevnim radiatorjem v kopalnicah in prezračevanje z rekuperacijo. V vsakem dnevno-bivalnem prostoru je tudi klimatska naprava.
 • Uporabni tlorisi 
  Moderne arhitekturne rešitve, uporabna zasnova tlorisov in odprti svetli prostori, ustvarjajo sodoben in praktičen dom za stanovalce z visokimi bivanjskimi standardi. Vsako stanovanje ima svoj vhod in prostoren osrednji prostor, ki združuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Spalni del je primeren za veččlansko družino. Glavni spalnici pripada lastna kopalnica, spalni del pa dopolnjuje še ena soba, ki jo je možno preurediti v dve manjši sobi (otroški ali delovni). Na voljo je veliko prostora za shranjevanje (shramba ob kuhinji, dodaten prostor za shrambo v sklopu stanovanja in zunanja shramba).


Prednosti lokacije 

 • Izjemna lokacija v neposredni bližini centra Ljubljane 
  Soseska se nahaja le 3 km od strogega centra Ljubljane in v neposredni bližini celotne infrastrukture: obvoznica (5 min), zdravstveni dom (3 min), nakupovalni center (4 min), osnovna šola (5 min)
   
 • Stik z naravo 
  Lokacija pod Šišenskim hribom nudi odlično kombinacijo vse potrebne infrastrukture za udobno bivanje in neposredno bližino narave ter obilo rekreacijskih površin in sprehajalnih poti - park Tivoli (5 min), Koseški bajer (4 min), Rožnik (5 min).
 

Prednosti bivanja v soseski

 • Stanovanja so namenjena vsem generacijam z visokimi standardi bivanja in željo po mirnem okolju
 • Vrhunska lokacija vam po eni strani omogoča hiter dostop do strogega mestnega središča Ljubljane in obvoznice ter vse potrebne infrastrukture, po drugi strani pa vam omogoča zasebnost in stik z naravo, saj se nahaja v bližini številnih zelenih površin
 • Funkcionalna tlorisna zasnova vam ponuja prijetno orientacijo dnevno-bivalnih prostorov na zasebne terase
 • Moderna arhitektura
 • Visoki stropi (2,7 m)
 • 2 lastniški parkirni mesti
 • Vsako stanovanje ima rekuperator
 • Vsako stanovanje ima atrij, oziroma teraso
 • Možnost izdelave nadstreška za avtomobile
 
ZA VEČ INFORMACIJ NAS POKLIČITE.
 
Prikaži več
2020
2
P+1+M
0
5
5
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (5)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Štirisobno
 
P
109 m²
NE
-
P5270
prodano
 
P
109 m²
NE
-
P5271
prodano
 
P+M
204 m²
NE
-
P5273
prodano
5 in več sobno
 
P+M
204 m²
NE
-
P5272
prodano
6 in več sobno
 
P+M
204 m²
NE
-
P5279
prodano
Nejc Mlakar
Kontaktiraj
+386 (0) 31 215 255
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 1,699,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*