soseska zeleni bizovik

V Ljubljani, v predelu Bizovik, se je začela gradnja 6 dvostanovanjskih dvojčkov (skupaj 24 stanovanj). Zaključek predviden v OKTOBRU 2023.
Predstavljamo vam novo sosesko Zeleni Bizovik v Ljubljani, ki bo obsegala 6 dvostanovanjskih dvojčkov, skupaj 24 stanovanj, z urejenim parkiranjem za lastnike stanovanj na zunanji površini pred objektom. Odlična lokacija ponuja vse prednosti mestnega življenja, hkrati pa omogoča hiter pobeg v naravo in aktivno preživljanje prostega časa. V vsakem dvojčku so 4 stanovanja, ki so razporejena v 3 etažah (P+1+T). V pritličju bosta dve stanovanji, ki bosta imeli ločen vhod, stanovanji v prvem nadstropju, ki obsegata dve etaži, pa bosta imeli stopnišče na sredini stavbe in vsaka svoj ločen vhod. Dvanajstim stanovanjem v pritličju pripada atrij, stanovanjem v nadstropju pa terasa. Vsa bodo imela tudi balkon. Stanovanja so zasnovana tako, da zagotavljajo sodobno in funkcionalno vzdušje.

Pokličite nas za več informacij.
Če potrebujete več informacij o projektu, posameznih stanovanjskih enotah, tlorisih ali naši preostali ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 31 758 972 in na elektronskem naslovu niko@mestonepremicnin.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.

KLJUČNE INFORMACIJE

 • Zasnova objekta je kombinacija armiranobetonske in zidane konstrukcije z armiranobetonskimi slopi in horizontalnimi nosilci ter vertikalnimi stebri.
 • Nizki stroški vzdrževanja.
 • Vhod in dovoz do objektov sta zaključena z utrjenimi površinami, asfaltirane ali tlakovane površine. Preostal del zemljišča je ozelenjen.
 • Na asfaltnem delu pred objektom se bodo nahajala parkirišča.
 • Parkirni prostori bodo opremljeni s predpripravo za možnost izvedbe domače električne polnilne postaje.
 • Višina stropov 250-265 cm.
 • Okna bodo energetsko učinkovita s troslojno zasteklitvijo in toplim distančnikom in 6 komornim profilom iz PVC-ja s kovinskim jedrom.
 • Vhodna vrata v objekte so aluminijasta, znamke PIRNAR. Vhodna vrata v stanovanja so protivlomna in zvočno izolirana ter opremljena s cilindrično elektro ključavnico s čitalcem prstnih odtisov in večtočkovnim zapiranjem.
 • Po dogovoru s kupcem, je v bivalnih prostorih možen finalni tlak iz gotovega parketa ali keramike. V sanitarnih prostorih pa je možna talna in stenska keramika.
 • Strehe objektov so ravne z minimalnem naklonom 2%, ki zagotavlja odvajanje meteorne vode.
 • Vsi prostori v stanovanju bodo ogrevani z talnim ogrevanjem preko razdelilne omarice. Stanovanja se bodo ogrevala s pomočjo samostojne toplotne črpalke.
 • Predpriprava za možnost dodatne namestitve hlajenja s split sistemi.
 • Prezračevanje je naravno, dodatno pa se bo vgradilo lokalne rekuperatorje.

ZA VEČ INFORMACIJ NAS POKLIČITE.
Prikaži več
2023
2
P+1+T
20
4
24
Niko Maučec
Kontaktiraj
+386 (0) 31 758 972
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 1,599,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*