vila brdo

Sodoben, estetsko dovršen objekt, z le šestimi stanovanji, na stičišču mesta in mestne obvoznice bo zgrajen predvideno konec leta 2019. Rezervacije že sprejemamo.
Stanovanjski objekt Vila BRDO se nahaja na Brdu, v Ljubljani, v stanovanjskem predelu tik ob Cesti na Brdo. Odlična lokacija omogoča takojšen dostop do mestne obvoznice  (uvoz/izvoz Vič ali Brdo), preko Rožne doline pa tudi do ožjega mestnega središča.  
 
Objekt sestavljajo klet, pritličje, prvo nadstropje in terasna etaža. Stanovanja so različnih velikosti (dvo, tro, štiri in štiri in pol sobno stanovanje) in uporabnih razporeditev.

PREDNOSTI

Odlična lokacija ni edina prednost nastajajoče vile. Moderen izgled vile z ravno streho, urejeno okolico, ozelenjenim zidom s plezalkami in le šestimi stanovanji, bo nudila domačnost bivanja, ki jo je možno začutiti le v manjših, urejenih in funkcionalnih objektih.
 
Na S in SZ strani parcele so predvideni prostori namenjeni skupni rabi: otroško igrišče ter prostor za rekreacijo in druženje stanovalcev.
 
V vsakem nadstropju sta le dve stanovanji, v večji kletni etaži bodo shrambe, prostor za kolesa in parkirišča za 12 avtomobilov.
 

STANOVANJA

Izbirate lahko med stanovanji od 68 m2  do 138 m2 površine z odličnimi razporeditvami in praktično zasnovo. Spalni del je povezan s kopalnicami, lociranimi bliže vhodu v stanovanje, dnevno-bivalni deli pa so na nasprotnih straneh objekta. Stene med stanovanji in prostori hodniku so zvočno izolirane (višje od minimalnega predpisa) s čemer sta zagotovljena popolna zasebnost in mir.
 
Dnevni prostori so odprti, združeni s kuhinjo in jedilnico ter so naravno osvetljeni in prezračevani. Vsi prostori imajo izhod na prosto – terase ali lože.
 
V pritličju stanovanji razpolagata z večjimi terasnimi površinami (delno pokritimi, delno odprtimi), stanovanji v nadstropju imata pokrit balkon in loži, terasna etaža pa je obdana s terasami po celem obsegu.
 
Vsako stanovanje je klimatizirano z inverter klima napravo, prezračevanje je izvedeno s centralnim prezračevalnim sistemom (rekuperacija – dovod svežega zraka in odvod odpadnega zraka iz prostora).
 

OPREMA

  • Lesena bela vrata iz smrekovega lesa v notranjih prostorih.
  • Protivlomna vrata, jekleni podboji s protivlomno in protipožarno zaščito.
  • Troslojni, trolamelni izgotovljeni parket v vseh prostorih, razen kopalnice.
  • Kopalnice in stranišča: stenska in talna keramika dimenzij od 30 cm x 60 cm do
    60 cm x 60 cm.
 

KOMUNALNA INFRASTRUKTURA

Objekt je priključen na javni vodovodni sistem, javni kanalizacijski sistem (fekalno in meteorno kanalizacijo), plinovodno omrežje, elektro-energetsko omrežje in telekomunikacijsko omrežje.
 
Prikaži več
2019
DA
3
0
6
6
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (6)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
dvosobno
 
2. nadstropje
  m²
NE
-
P3430
prodano
trosobno
 
2. nadstropje
  m²
NE
-
P3432
prodano
 
1. nadstropje
  m²
NE
-
P3433
prodano
 
Pritličje
  m²
NE
-
P3434
prodano
 
1. nadstropje
  m²
NE
-
P3435
prodano
petsobno
 
Pritličje
  m²
NE
-
P3436
prodano
Klemen Smrekar
Kontaktiraj
+386 (0) 40502770
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 1,699,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*