vrstne hiše na rudniku

Enote se nahajajo na izvrstni lokaciji, ki nudi zasebnost in mir, a hkrati tudi popolno udobje urbanega življenja.
Štiri enote vrstnih hiš se nahajajo na izvrstni lokaciji ob mestnem središču na Rudniku, ki nudi zasebnost in mir, a hkrati popolno udobje urbanega življenja.

Enote bodo zgrajene do III. podaljšane gradbene faze, po dogovoru z investitorjem pa je možna tudi zaključitev na ključ. Zaključek gradnje je predviden najkasneje do konca leta 2020.Praktična razporeditev tlorisov, moderna zasnova enot, kakovostna gradnja in visoko kakovostni materiali bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše kupce s potrebo po visokih bivanjskih standardih. Lokacija omogoča veliko možnosti za preživljanje prostega časa v naravi na svežem zraku, saj se v bližini nahaja Golovec z mnogimi sprehajalnimi in tekaškimi potmi.

Posamezna enota obsega 2 etaži s premišljeno razporeditvijo prostorov. Pritličje obsega velik dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na prostoren atrij, v 1. etaži pa se nahajajo otroški sobi in spalnica z lastno kopalnico ter garderobno sobo. Vsi spalni prostori imajo lasten izhod na balkon. Vsaki vrstni hiša pripadata tudi 2 lastniški parkirni mesti
 

Prednosti nakupa

Stik z naravo in bližino mesta
Prijetno vas bo presenetila čudovita zelena okolica ter številne možnosti preživljanja prostega časa v naravi. Vrstne hiše se nahajajo na mirni lokaciji, hkrati pa so od obvoznice oddaljene le nekaj minut vožnje. V bližini je LPP postaja, ki vas direktno poveže s centrom mesta in ostalimi avtobusnimi linijami.

Kakovost gradnje in udobje prostorov
Umestitev enot v okolje, kakovostna gradnja, premišljenost zasnove objektov in praktična razporejenost prostorov v posamezni enoti omogočajo veliko mero miru, zasebnosti in svetlobe.
 
Prikaži več
2020
2
P+1
0
4
4
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (4)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Vrstna
 
P+1
114 m²
NE
-
P5285
prodano
 
P+1
114 m²
NE
-
P5292
prodano
 
P+1
120 m²
NE
-
P5293
prodano
 
P+1
120 m²
NE
-
P5291
prodano
Nejc Mlakar
Kontaktiraj
+386 (0) 31 215 255
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 1,699,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*