vrstne hiše v trnovskem predmestju

Predstavljamo vam novo sosesko 7 vrstnih hiš v Trnovskem predmestju, v neposredni bližini mestnega središča - Center mesta
Prihajajoče naselje, v neposredni bližini centra Ljubljane, obsega sedem vrstnih hiš, ki v naravi predstavljajo samostojne stanovanjske enote. Vsaki pripada pokrito parkirno mesto za dva avtomobila ter lastniška atrija na severnem in južnem delu hiše. Lokacija soseske nudi vso infrastrukturo urbanega središča, hkrati pa omogoča mir in povezanost z naravo.

Pokličite nas za ogled hiše.Če potrebujete več informacij o projektu, posameznih stanovanjskih enotah, tlorisih ali naši preostali ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 51 650 777 in na elektronskem naslovu info@mestonepremicnin.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.
 

Prednosti lokacije

 • Izjemna lokacija v neposredni bližini centra Ljubljane
Soseska se nahaja blizu Centra in v neposredni bližini celotne infrastrukture: obvoznica (2min), zdravstveni dom (6min), nakupovalni center (7min), osnovna šola (1 min), center (4min),  golf klub (5min).
 • Stik z naravo in čudoviti pogledi
Naselje je primerno tako za mlade družine, kot za tiste, ki so se naveličali bivanja v stanovanju in želijo bivati v hiši. Lokacija omogoča mir in povezanost z naravo. Zaokrožuje jo Natura 2000 prav tako pa nudi čudovite poglede proti Ljubljanskemu gradu in Alpam v ozadju.
 

Prednosti objekta

 • Zasnova
Vsako posamezno enoto sestavljajo tri etaže: pritličje, nadstropje in terasna etaža. Hiše so grajene masivno. Vse notranje stene so opečne, s čemer je poskrbljeno tudi za dobro zvočno izolacijo. Streha posameznih hiš je ravna v minimalnem dovoljenem odklonu.
 • Kakovostna gradnja
Hiše imajo visokokvalitetno toplotno in zvočno izolacijo. Vsaka enota ima urejeno talno gretje (zemeljski plin in toplotna črpalka). Okna, drsna vrata in balkonska vrata so v nadstandardni kombinaciji les – aluminij s trojno zasteklitvijo. Hiše so gradbeno in konstrukcijsko samostojni objekti z izvedeno diletacijo med objekti.
 • Visoki stropi
Hiše imajo visoke strope, ki dajejo občutek prostornosti in lahkotnosti. Velike steklene površine v vseh bivalnih prostorih omogočajo veliko naravne svetlobe in tako še dodatno poskrbijo za občutek odprtosti in prostornosti.
 • Uporabni tlorisi
Moderne arhitekturne rešitve, uporabna zasnova tlorisov in odprti svetli prostori, ustvarjajo sodoben in praktičen dom za stanovalce z visokimi bivanjskimi standardi. Pritličje je zasnovano kot odprt bivalni prostor, ki se z odprtinami in pogledi odpira in nadaljuje v zunanjost objekta. Vsaka hiša ima dva ograjena atrija na severni in južni strani. V nadstropju posamezne enote se v vseh objektih nahajajo spalni prostori otrok,  družabni prostor, garderoba ali dodatna soba s teraso in kopalnica. V terasni etaži se nahaja starševska suita – spalnica z garderobno sobo in kopalnico ter obojestransko teraso, ki nudi odprte poglede na Ljubljanski grad in na Krim.
 

Prednosti bivanja v novem elitnem naselju

 • Novo naselje je namenjeno vsem generacijam z visokimi standardi bivanja in željo po mirnem okolju
 • Soseska na vrhunski lokaciji vam po eni strani omogoča hiter dostop do strogega mestnega središča Ljubljane in obvoznice ter vse potrebne infrastrukture, po drugi strani pa vam omogoča zasebnost in stik z naravo, saj se nahaja v bližini številnih zelenih površin
 • Funkcionalna tlorisna zasnova vam ponuja prijetno orientacijo dnevno-bivalnih prostorov na zasebne atrije in sončne zunanje terase
 • Steklene površine v vseh bivalnih prostorih dajejo veliko naravne svetlobe
 • Moderna arhitektura
 • Odprti pogledi na Ljubljanski grad, Alpe, Krim
 • Parkirate lahko na pokritih parkirnih mestih, kjer je prostora za 2 avtomobila
 
ZA VEČ INFORMACIJ NAS POKLIČITE.
 
Prikaži več
2020
2
P+1+2
5
2
7
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (7)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Klemen Smrekar
Kontaktiraj
+386 (0) 40502770
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA
Od: 0 €
Do: 1,884,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*