samostojne energetsko učinkovite hiše

Na sončnih parcelah in idilični lokaciji v bližini narave ter potrebne infrastrukture bodo na voljo štiri nove enostanovanjske hiše, primerne zlasti za velike družine.

OČARLJIVE IN ENERGETSKO UČINKOVITE - NOVO NASELJE SAMOSTOJNIH ENERGETSKO UČINKOVITIH HIŠ 

Za vas imamo na voljo 4 nove enostanovanjske hiše, ki se nahajajo v Logu pri Brezovici, na mirni in urejeni lokaciji ob ozelenjeni okolici Brezovškega hriba. Idilična lokacija v bližini narave zagotavlja visoko kakovost bivanja, moderna arhitekturna zasnova in pasivna gradnja pa najsodobnejši bivanjski standard.

Na izjemno sončnih parcelah je predvidena gradnja štirih hiš z dvema različnima tipoma tlorisov, katere so razvrščene vzdolž nove dovozne ceste. Izvrstna lokacija ob LPP postaji, OŠ Log – Dragomer, vrtca in preostale infrastrukture predstavlja odlično družinsko okolje.
 

IDILIČNA SOSESKA ENERGIJSKO UČINKOVITIH OBJEKTOV! 

* Za projekt v nastajanju že sprejemamo rezervacije. V kolikor bi vas zanimalo več informacij o projektu, tipih tlorisov ali preostali naši ponudbi smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0)1 507 10 60 ter elektronskem naslovu info@mestonepremicnin.si. Predviden pričetek gradnje bo sredi poletja 2021.

  • Objekti bodo na voljo v 4.podaljšani gradbeni fazi Kupcem se ponuja tudi možnost finalizacije objekta ter dokončanja na ključ.
  • Energijska učinkovitost, standard pasivne hiše in napreden sistem gradnje JUBHome s certifikati Passivhaus instituta. Prednosti sodobnih in pametno zasnovanih hiš zagotavljajo potresno varno in energijsko učinkovito gradnjo, z izjemno nizkimi stroški ogrevanja in visoko stopnjo bivalnega ugodja.
  • Objekti so grajeni v pasivnem standardu. Standard zagotavlja minimalno porabo energije za ogrevanje ter možnostjo subvencije Eko sklada za končne kupce.
 

KAKŠNA JE ARHITEKTURA POSAMEZNIH HIŠ? 

Arhitekturna zasnova
Novo naselje bo obsegalo 4 enodružinske hiše, ki se bodo raztezale v dveh etažah (P+M). Vse individualne hiše bodo zaradi sistema gradnje obsegale kar najbolj racionalne velikosti okoli 130 m2 neto uporabne površine.

Tlorisi
Funkcionalni tlorisi objektov bodo ponujali izjemno moderno notranjost z lepo osvetljenim bivalnim delom, ki bo imel odlično južno orientacijo ter prijetno sončno teraso. Z mansardnim delom bo pritličje povezano preko atraktivnega stopnišča. Bivalni del v mansardi bo torej namenjen spalnicam, garderobi ter kopalnici. Na voljo bosta dva različna tlorisa hiš, z manjšo spremembo, ki obsega predvsem dodatno kopalnico v starševski spalnici.

Zunanja ureditev
Hišam bodo pripadale prostorne zunanje parcele v velikosti od 400 m2 do 585 m2, z veliko zunanjega prostora ob hiši. Vsak objekt bo imel zagotovljen lasten nadstrešek za dva avtomobila ter zunanjo shrambo/lopo za shranjevanje.
 

ZAKAJ IZBRATI PRAV TE BIVALNE ENOTE? 

  • Ponuja se izjemna priložnost za bivanje v očarljivi in družinam prijazni soseski zaprtega tipa, s številnimi možnostmi za preživljanje prostega časa na prostem.
  • Vrhunska kakovost gradnje, s potresno varnim in energijsko učinkovitim sistemom JUBHome.
  • Narejena priprava za vgradnjo prezračevalne naprave z vračanjem toplote (rekuperator) in toplotne črpalke zrak-voda s tal
Prikaži več
2021
DA
P/1/2
4
0
4
Seznam stanovanj (4)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Samostojna
 
P+1
132 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
 
P+1
132 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
 
P+1
136 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
 
P+1
136 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
Nejc Mlakar
Kontaktiraj
+386 (0) 31 215 255
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA
Od: 0 €
Do: 1,884,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*