soseska pod šmarno goro

Soseska zaprtega tipa - 25 hiš na mirni in sončni lokaciji pod Šmarno goro.
V soseski se bo nahajalo 15 vrstnih, 9 atrijskih ter 1 samostojna hiša. Soseska bo locirana ob Rocenski ulici, ki je umaknjena od prometnih cest. Začetek gradnje je predviden spomladi 2023. V neposredni bližini je zagotovljena kvalitetna javna infrastruktura: šola, vrtec, LPP, trgovine in AC priključek. Bližina narave nudi številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Hiše bodo zgrajene do 3. podaljšane gradbene faze (fasada, streha, okna, žaluzije, vhodna vrata), v objekt pripeljani priključki za vse inštalacije (ogrevanje, elektrika, voda) ter dokončana zunanja ureditev. Hiše bodo imele kontaktno fasado s kombinacijo klasičnega ometa in fasadne opeke ter drugih naravnih materialov. Hiša bo imela vgrajena alu ali lesena troslojna okna. Ogrevanje bo urejeno preko talnega gretja.

Pokličite nas za več informacij.

Če potrebujete več informacij o projektu, posameznih stanovanjskih enotah, tlorisih ali naši preostali ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 41 637 172 in na elektronskem naslovu jure@mestonepremicnin.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.

 
2023
Jure Boh
Kontaktiraj
+386 (0) 41 637 172
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 3,590,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*