stanovanja dobrova

Manjši očarljiv vila blok, obdan z zeleno okolico in čudovitim razgledom, bo navdušil ljubitelje narave in aktivnega življenja.

Sredi nove in urejene soseske v naselju Šujica se nahaja manjši vila blok, zgrajen leta 2017. Trenutno je v fazi dokončevanja in z izgradnjo na ključ novim lastnikom ponuja visoko kakovost bivanja sredi očarljive in prijetne atmosfere. Soseska obdana z zeleno naravo in hkrati nedaleč od centra mesta Ljubljane. Lokacija bo navdušila vse ljubitelje narave, zdravega in aktivnega življenja. Ponujajo se številne možnost za aktivnosti na prostem. Sama umestitev bloka na lokacijo omogoča odprt in lep razgled na okolico. V naselju se nahaja 6 manjših vila blokov. Objekt C1 obsega tri stanovanja povprečne velikosti 129 m2. Bivalni prostori v objektu C1 so orientirani na vzhodno-zahodno stran in severno stran, spalni pa na južno stran.

ARHITEKTURA OBJEKTA IN STANOVANJ

Stanovanja so zgrajena po zadnjih nizko energetskih standardih. Klasična opečnata in armirano betonska gradnja ter kvalitetna izolacija hkrati s kakovostno gradnjo omogoča nizke stroške bivanja ter visoko stopnjo bivalnega udobja. Opremljena so s protivlomnimi in protipožarnimi vrati ter kvalitetnimi PVC okni. Izvedeno je talno gretje ter ogrevanje preko plinskega kondenzacijskega kotla. Po želji je možna tudi priključitev ter uporaba klasičnega dimnika in ogrevanje na trda goriva. Urejeno je tudi prezračevanje ter narejena priprava za montažo klimatskih enot. Vsem stanovanjem pripadata dve lastniški parkirni mesti ter prostor za shranjevanje v garaži objekta.

OPIS NASELJA IN INFRASTRUKTURE

Objekt se nahaja v urejenem naselju in hkrati v bližini številnih gozdnih in rekreativnih površin. V neposredni okolici se nahaja vsa infrastruktura za zagotovitev visokega bivanjskega standarda oz. je od objekta oddaljena le nekaj minut. Bližnje rekreacijske in kolesarske poti zagotavljajo udobno bivanje tudi za ljubitelje narave in pohodništva (Toško čelo, Katarina, ipd.).  V neposredni bližini se nahajajo vrtec, šola, otroško in športno igrišče, trgovina, lekarna,  ipd. V naselju se nahajajo tudi številna otroška in športna igrišča. Hiter dostop do Podutika in centra mesta Ljubljane.

PREDNOSTI

  • Stanovanja se prodajajo na ključ in jim kot novogradnji pripadajo vse garancije. Ob nakupu so primerna za takojšnjo vselitev.
     
  • Stanovanja so zgrajena po zadnjih gradbenih standardih, so energetsko varčna ter družinam prijazna.
     
  • Bližina narave zagotavlja prijetno, mirno in udobno bivalno okolje ter številne možnosti za preživljanje prostega časa v naravi.
Prikaži več
2017
DA
3
3
11
14
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (14)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
trisobno
 
pritličje
68 m²
NE
-
P2637
prodano
 
pritličje
68 m²
NE
-
P2640
prodano
 
1. nadstropje
68 m²
NE
-
P2641
prodano
 
1. nadstropje
68 m²
NE
-
P2638
prodano
 
3. nadstropje
63 m²
NE
-
P2642
prodano
 
3. nadstropje
63 m²
NE
-
P2639
prodano
štiriinvečsobno
 
3. nadstropje
80 m²
NE
-
P2645
prodano
štirisobno
 
pritličje
86 m²
NE
-
P2646
prodano
 
pritličje
86 m²
NE
-
P2643
prodano
 
2. nadstropje
83 m²
NE
-
P2647
prodano
petsobno
 
1. nadstropje
  m²
NE
 
P2633
PROSTO
 
1. nadstropje
86 m²
NE
-
P2644
prodano
štiriinpolsobno
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA
Od: 0 €
Do: 3,400,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*