vila soteska

Luksuzna stanovanja v stari Ljubljani imajo lastni notranji vrt in razkošne terase, ki ponujajo nadstandardno bivanje tudi najzahtevnejšim kupcem.

Na izjemni lokaciji v stari Ljubljani je zaživel nov večstanovanjski objekt Vila Soteska.

Novozgrajen nadstandardni objekt ima z razkošnimi terasami, visokimi stropi in lastnim notranjim vrtom zagotovo dodano kvaliteto. Objekt ponuja 5 luksuznih stanovanj, ki stanovalcem ponujajo razkošno in kakovostno bivanje.

ARHITEKTURA

Objekt Vila Soseska je deloma novogradnja in deloma rekonstrukcija prej obstoječe zgradbe zgrajene v staro meščanskem slogu. Vhodna fasada je bila pri gradnji ohranjena. Novi objekt se na nevsiljiv način naravno vključi v okolico stare Ljubljane. Sodobna arhitekturna zasnova odpira poglede na grajski grič ter okolico ljubljanskega mestnega osrčja.

Poleg dovršene zunanjosti je izjemna tudi arhitekturna zasnova notranjosti. Lasten vrt je v Ljubljani zagotovo neprecenljiva kvaliteta, ki poleg notranjega atrija in orientacije stanovanj na vrt ali na bližnjo okolico omogoča izvrstno atmosfero v mestnem središču. Manjše merilo objekta nudi posebno domačnost in prijetno bivanje v mirnem okolju.

OPIS OKOLICE IN INFRASTRUKTURE

Vila Soteska se nahaja v samem središče prelepe evropske prestolnice. Omogoča vse možnosti za preživljanje prostega časa, ki jih moderno evropsko mesto lahko ponudi. Bližina intimne stare Ljubljane in hkrati tudi živahne okolice na novejšem bregu Ljubljanice zagotavlja sodobno bivanje s pridihom staro meščanskega mestnega utripa. Zagotovljen je dostop do obvoznice in vseh prometnih vpadnic v mestno središče.

PREDNOSTI

  • Stanovanja so zgrajena do zadnje (V.) gradbene faze, primerna za načrtovanje notranje opreme in vselitev.
  • Luksuzna lokacija v prijetni intimi stare Ljubljane, blizu vse potrebne infrastrukture zagotavlja udobno in kvalitetno bivanje.
  • Visoka kakovost gradnje z elementi varčne in nizkoenergijske kot je priprava na pametno inštalacijo, prezračevanje z rekuperacijo, vgrajena klima, ogrevanje na vročevod in nizkoenergijska okna. 
Prikaži več
2017
DA
2
2
3
5
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (5)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
dvosobno
 
pritličje
46 m²
NE
-
P2394
prodano
 
1. nadstropje
80 m²
NE
-
P2395
prodano
trisobno
 
pritličje
  m²
NE
 
P2374
PROSTO
 
1. nadstropje
111 m²
NE
-
P2396
prodano
petsobno s kabinetom
Jure Boh
Kontaktiraj
+386 (0) 41 637 172
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED
Želite biti na tekočem s ponudbo?
Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.
Novogradnje
Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA
Od: 0 €
Do: 3,400,000 €
išči
poišči svojo nepremičnino
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*