vrstne hiše v naselju zaprtega tipa

Prihajajoče urejeno naselje z devetimi vrstnimi hišami, dvojčkom in dvostanovanjsko hišo odlikuje najsodobnejša arhitekturna zasnova, ki nudi vrhunski bivanjski standard.

NASELJE ZAPRTEGA TIPA - VRSTNE HIŠE NA GALJEVICI! 

Predstavljamo vam popolnoma novo sosesko s 13-imi bivalnimi enotami, na izjemni lokaciji na Galjevici, v neposredni bližini mestnega središča.

Prihajajoč projekt obsega urbanistično urejeno sosesko z 9-imi vrstnimi hišami, dvojčkom in dvostanovanjsko hišo. Naselje odlikuje najsodobnejša arhitekturna zasnova, ki bo novim lastnikom omogočila kakovost bivanja in zagotovila vrhunski bivanjski standard.

Rezervacije že sprejemamo

V kolikor vas zanima več informacij o projektu, posameznih stanovanjskih enotah, tlorisih ali tudi preostali naši ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0)1 507 10 60 in na elektronskem naslovu info@mestonepremicnin.si.

Za prihajajoči projekt, ki bo zelo kmalu na voljo za nakup, tudi že sprejemamo rezervacije. Pokličite nas ali nam pišite. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Predviden pričetek gradnje poleti 2019.


Projekt je v fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja in bo dokončan do 3. podaljšane gradbene faze, z možnostjo dokončanja na ključ. Da se boste lažje odločili, pa vam že sedaj predstavljamo prednosti naselja in kakovost bivanja, ki jih bodo deležni lastniki nove in dovršene stanovanjske soseske.
 

KAJ NUDITA NASELJE IN INFRASTRUKTURA? 

* Pametna zasnova arhitekture za sodoben način življenja

Razgibana in pametno zasnovana arhitektura na zanimiv način oblikuje posamezne bivalne enote, prirejene sodobnemu načinu bivanja. Garaže, pokrita zunanja parkirna mesta, zasebni vrtovi in sončne terase, bodo zagotovile visok bivanjski standard, tudi za najzahtevnejše stranke.

* Zeleno okolje v neposredni bližini centra

Ugodna lokacija v bližini številnih sprehajalnih in zelenih površin je primerna tako za ljubitelje urbanega načina bivanja, kot tudi za ljubitelje narave.

* Zasebnost

Umestitev objektov v lokacijo predstavlja novo arhitekturno os, ki na subtilen način združuje popolnoma zasebne prostore, bivalne dele in skupne javne površine. Pretočen prostor bo temeljil na zasnovi razgibane arhitekture z vmesnimi vizualnimi pregradami, ki povezujejo in hkrati razmejujejo zasebne prostore od javnih. Na javno stran se objekt obrača s servisnimi deli, garažo, pokritim zunanjim parkiriščem ter shrambo, na zasebno pa z dnevno bivalnimi prostori, vrtovi in terasami.

* Velike terase in atriji za vrhunsko bivanje

Lahko bi rekli, da so terase, ki so zasnovane v prav vseh treh etažah, ključni element, ki bo zagotovil vrhunsko bivanje.
 

ARHITEKTURA OBJEKTOV IN HIŠ 

* Obseg naselja

Naselje bo obsegalo 9 vrstnih hiš, 1 dvojčka in 1 dvostanovanjsko hišo. Hiše se bodo raztezale v treh etažah (P+1+2) s tremi različnimi nivoji zunanjih teras.

* Tloris hiš

Funkcionalna tlorisna zasnova bo v pritličju obsegala vstopni del s shrambo, pokriti zunanji nadstrešek in garažo, v dnevno bivalnem delu pa kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo ter izhod na zasebni atrij s teraso. Atrij bo tudi primerno ograjen, kar bo stanovalcem zagotovilo visoko stopnjo zasebnosti. V prvem nadstropju bodo zasnovane spalnica, dve otroški sobi, kopalnica in izhod na drugo zunanjo teraso. V drugem nadstropju ali terasni etaži se bo nahajala še ena soba z izhodom na tretjo zunanjo teraso.

* Zunanje otroško igrišče

Poleg celovite zunanje ureditve je v projekt vključeno tudi zunanje otroško igrišče namenjeno stanovalcem nove soseske.
 

PREDNOSI BIVANJA V NOVEM NASELJU NA GALJEVICI

* Bivanje v popolnoma novi, urejeni soseski zaprtega tipa, vam ponuja zelo visoko stopnjo zasebnosti in je prirejena sodobnemu načinu bivanja. Izredno primerna je za družine in vse tiste, ki si želite bivati v mirnem in urejenem okolju.

* Vrhunska lokacija v bližini vse potrebne infrastrukture, vam omogoča želi hitre dostop do strogega mestnega središča Ljubljane in na obvoznico. Hkrati se nahaja v bližini številnih zelenih površin.

* Funkcionalna tlorisna zasnova, vam ponuja prijetno orientacijo dnevno bivalnih prostorov na zasebne atrije in sončne zunanje terase.

* Možnosti parkiranja za vas in vaše obiskovalce so na pokritih parkirnih mestih v pritlični garaži, pokritem zunanjem nadstrešku in na dovozu pred hišo.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ.
 
Prikaži več
2019
DA
3
10
1
11
Seznam stanovanj (11)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Dvojček
 
P+1+T
159 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
 
P+1+T
159 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
Trojček
 
P+1+T
180 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
 
P+1+T
180 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
 
P+1+T
180 m²
NE
-
 
rezervirano
 
P+1+T
180 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
 
P+1+T
180 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
 
P+1+T
180 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
 
P+1+T
180 m²
NE
-
 
rezervirano
 
P+1+T
180 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
 
P+1+T
180 m²
NE
0,00 €
 
PROSTO
Nejc Mlakar
Kontaktiraj
+386 (0) 31 215 255
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED
Želite biti na tekočem s ponudbo?
Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.
Novogradnje
Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA
Od: 0 €
Do: 1,000,000 €
išči
poišči svojo nepremičnino
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*