Nepremičnine Ljubljana

Kako vam lahko pomagamo?

Prodaja ali nakup nepremičnine je v življenju zelo pomemben korak, zato je prav, da je premišljen. Da si ne boste po ne potrebnem delali skrbi, smo tukaj mi. Kontaktirajte nas in povejte svoje želje, za vse ostalo poskrbimo mi.

Na nas se lahko obrnete tudi v primeru, če imate kakšno drugo vprašanje. Pogosto nam stranke zastavljajo vprašanja, kdaj potrebujejo uporabno/gradbeno dovoljenje, ali se bo kaj gradilo v okolici njihove nepremičnine itd.
Cena naraščajoče
Datum objave padajoče
Velikost naraščajoče
Uredi po:
4 / 166

Nepremičnine Ljubljana – kako najti pravo?

Nakup nepremičnine je ena največjih življenjskih odločitev. Naša agencija vam bo z veseljem pomagala pri vseh vprašanjih, ki jih imate ob nakupu nepremičnine. Ponuba v Ljubljani je namreč zelo pestra in izbrati pravo nepremičnino ni enostavna naloga.  Ne glede na to, ali se odločate za stanovanje, hišo ali zazidljivo parcelo, nakup ali prodajo, boste pri nas dobili vse potrebne informacije.
 

Kako izbrati pravo nepremičnino v Ljubljani?

Najti pravo nepremičnino ni lahka naloga. Še težje pa je najti dobro nepremičnino v velikem mestu, kot je Ljubljana. Kljub temu da je veliko ponudbe, je povpraševanja še več. Ljubljana ponuja veliko, zato se ljudje radi odločajo za nakup nepremičnine v prestolnici. V nadaljevanju si preberite, na kaj morate biti pozorni pri nakupu nepremičnine in kaj vpliva na njihovo ceno.
 

Zakaj so cene nepremičnin v Ljubljani tako visoke?

Cene nepremičnin v Ljubljani so v primerjavi s preostalo Slovenijo visoke. Razlog za to je veliko povpraševanja, saj se veliko ljudi zaradi služb seli v Ljubljano. Na ceno pa veliko vpliva tudi lokacija nepremičnine. Ker Ljubljana in njena okolica omogočata visoko kvaliteto bivanja, so cene temu primerne. Znotraj obvoznice so cene še višje.

Cena na kvadratni meter bo višja, če ima nepremičnina na voljo enega izmed naslednjih elementov:
  • parkirno mesto, lastniško parkirno mesto, ali pokrito parkirno mesto,
  • garažo,
  • dvigalo,
  • balkon,
  • teraso ali
  • atrij.
     

Na kaj paziti pri izbiri nepremičnine?

Nakup nepremičnine je življenjsko pomembna odločitev. Ne glede na to, ali izbirate med veliko hišo ali pa 2 sobnim stanovanjem, morate pri izbiri biti pozorni na več stvari. Predvsem pa morate misliti vnaprej. Razmislite, kaj si trenutno želite in kaj si boste mogoče želeli v prihodnosti. Poskusite ti dve želji združiti v eno. S takim razmišljanjem boste dobili nepremičnino, ki vam bo dolgo všeč, predvsem pa bo funkcionalna za vas in za vašo družino še vrsto let.

Na naši spletni strani si lahko pogledate ponudbo nepremičnin v Ljubljani in jih izberete nekaj, ki bi bile primerne za vas. Nova stanovanja imajo tudi že balkon, teraso ali pa atrij. Investitorji se zavedajo, da se kupci pri nakupih stanovanj odločajo predvsem glede na njegovo funkcionalnost in kvaliteto bivanja, ki ga le-to ponuja. Če vas zanima 1,5 sobno stanovanje ali pa 2 sobno stanovanje v določeni novogradnji v Ljubljani, vas lahko obvestimo, kdaj bo vseljivo.
 

Kako vam lahko pomagamo?

Prodaja ali nakup nepremičnine je v življenju zelo pomemben korak, zato je prav, da je premišljen. Da si ne boste po ne potrebnem delali skrbi, smo tukaj mi. Kontaktirajte nas in povejte svoje želje, za vse ostalo poskrbimo mi. Na nas se lahko obrnete tudi v primeru, če imate kakšno drugo vprašanje. Pogosto nam stranke zastavljajo vprašanja, kdaj potrebujejo uporabno/gradbeno dovoljenje, ali se bo kaj gradilo v okolici njihove nepremičnine itd.

 

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 3,000,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*