Prodaja stanovanj Ljubljana

Iskanje stanovanja v Ljubljani je velikokrat zelo naporen in dolgotrajen proces, saj je na voljo veliko nepremičnin, velikokrat pa se moramo odločiti glede na lokacijo, velikost in nenazadnje tudi na ceno. Prodaja stanovanj v Ljubljani iz leta v leto raste in verjamemo, da je v ponudbi oglasov za stanovanja zagotovo vsaj eno, ki bi vas zanimalo. Ne le, da se pri nas prodaja stanovanja, pri nas se prodaja domove. Zato ne odlašajte in nas kontaktirajte, da se dogovorimo za ogled!

Cena naraščajoče
Datum objave padajoče
Velikost naraščajoče
Uredi po:
4 / 91

Prodaja stanovanj Ljubljana

Na današnjem konkurenčnem nepremičninskem trgu je prodaja stanovanja postala zelo zahtevna. Če želite izstopati v množici in pritegniti kupce, je pomembno upoštevati nekatere korake za enostavno in hitro prodajo stanovanja. Eden izmed njih je zagotovo najem nepremičninske agencije, ki pozna razmere ne trgu, njeni zaposleni pa imajo veliko izkušenj.
Imate dodatno stanovanje v Ljubljani in razmišljate o prodaji? Potem ste na pravem mestu. V naši agenciji lahko dobite vse informacije in pomoč pri izvedbi prodaje stanovanj. V nadaljevanju boste dobili informacije, kateri elementi stanovanja vplivajo na prodajno ceno. Na ta način boste lahko dobili občutek za ceno, ki jo s prodajo stanovanja lahko dosežete.
 

Kako prodati stanovanje v Ljubljani?

1. Pripravite stanovanje za ogled: Najpomembnejši koncept priprave stanovanja na ogled potencialnim kupcem je učinek praznega platna. Želite namreč, da si kupci predstavljajo svoj življenjski slog v vašem stanovanju. Če je le mogoče, odstranite torej vse elemente v stanovanju, ki govorijo, da v njem nekdo živi.

2. Stanovanje naj bo sveže pobeljeno. Uredite tudi manjša popravila, če je potrebno.

3. Poiščite dobrega posrednika: Morda boste želeli prodati stanovanje brez posrednika, vendar prihranek časa in stresa odtehta provizijo. Tako pravijo tudi naše stranke.

4. Cene stanovanja: S svojim posrednikom se pogovorite o trenutnih tržnih razmerah in poiščite primerno cenovno ponudbo za stanovanje. Kupci so v teh dneh dobro obveščeni in bodo seznanjeni s tržnimi razmerami in razponom prodajne cene stanovanja, zato upoštevajte nasvet vašega posrednika.

5. Ogledi stanovanja: Posredniku omogočite dostop do stanovanja. Sestavite urnik, kdaj bo stanovanje pripravljeno za oglede.

Ko je kupec izbran, naša agencija poskrbi za ponudbo, pogodbo in zaključevanje posla. Tako vam glede dokumentacije ni potrebno skrbeti.
 

Zakaj je cena za stanovanje v Ljubljani tako visoka?

Splošno je znano, da stanovanja v Ljubljani dosegajo visoke cene. Cena stanovanja je odvisna od tega, ali gre za novogradnje ali pa je objekt starejši. Novogradnje imajo bolj funkcionalno urejene prostore, ki so primerni za sodobni način bivanja.

Velik vpliv na ceno ima tudi lokacija. Tako boste za stanovanje znotraj obvoznice iztržili več, kot pa če ga prodajate v okolici Ljubljane. Tako Ljubljana kot njena okolica omogočata visoko kvaliteto bivanja.

 

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 3,000,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*