Prodaja nepremičnin

Prodaja nepremičnin - Ljubljana in okolica

Sanjate o udobnem novem stanovanju v Bežigradu, očarljivi hiši v Domžalah ali morda prostornem poslovnem prostoru v Trzinu? Ponujamo vam pregled trenutno razpoložljivih nepremičnin na trgu. Naša široka ponudba vključuje stanovanja, hiše, posesti in poslovne prostore, ki jih lahko preprosto filtrirate glede na vaše želje.
 Pri prodaji nepremičnin si prizadevamo zagotoviti čim več informacij o vsaki nepremičnini. V oglasih boste našli podroben opis, fotografije in specifikacije, ki vam bodo pomagale pri odločanju. Vendar pa se zavedamo, da je nakup nepremičnine velik korak in se lahko pojavijo dodatna vprašanja.

Ponujamo vam osebno podporo naših izkušenih agentov, ki vam bodo z veseljem pomagali odgovoriti na vsa vaša vprašanja, vas usmerjali skozi postopek nakupa in vam zagotovili vse potrebne informacije.
 

Prodaja nepremičnin - ponudba

Naša ponudba nepremičnin je razvrščena po mestnih četrtih v Ljubljani in njeni okolici, kar vam omogoča enostavno iskanje nepremičnin v želenem območju. Ne glede na to, ali iščete stanovanje v mirni soseski ali pa želite poslovati v središču mesta, imamo raznoliko izbiro nepremičnin, prilagojenih različnim življenjskim slogom in potrebam.

Kako poteka prodaja nepremičnin?

Prodaja nepremičnin poteka skozi več korakov:
  1. Priprava nepremičnine: Prvi korak je priprava nepremičnine za prodajo - čiščenje, popravila, obnovo ali kakršne koli druge potrebne ukrepe za izboljšanje videza in privlačnosti nepremičnine.
  2. Ogledi nepremičnine: S potencialnimi kupci se dogovorimo za ogled nepremičnine. Naši agenti organizirajo in izvajajo oglede, kjer kupci lahko raziskujejo in si ogledajo prostor ter postavljajo vprašanja.
  3. Sprejem ponudbe in priprava dokumentacije: Če se potencialni kupec odloči za nakup, sledijo priprava in pregled dokumentacije. Pripravi se pogodba o prodaji nepremičnine ter poskrbi za njihovo pravilno izvedbo.
  4. Izvedba transakcije: Ko so pogodba in vsi potrebni dokumenti podpisani ter finančne transakcije urejene, se premoženje prenese na novega lastnika. To običajno vključuje prenos denarnih sredstev, izročitev ključev in drugih pomembnih dokumentov.
  5. Prenos lastništva: Po uspešno zaključeni transakciji se lastništvo nepremičnine prenese na novega lastnika, ki postane uradno vpisan v zemljiško knjigo ali drug register nepremičnin.

Prednosti sodelovanja z nepremičninsko agencijo

Pomembno nam je, da vam nudimo odlično storitev in vam olajšamo iskanje in nakup nepremičnine, ki vam bo ustrezala.

Stopite v stik z nami že danes in naši strokovnjaki vam bodo s strokovnostjo, prijaznostjo in predanostjo pomagali najti vaš sanjski dom ali idealen poslovni prostor.

Ne odlašajte, vaša lastna nepremičnina je lahko le nekaj korakov stran!
Prikaži več
Cena naraščajoče
Datum objave padajoče
Velikost naraščajoče
Uredi po:
4 / 304

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 3,000,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*