Avtorske pravice

Spoštovani obiskovalci spletnega mesta!

Vsebina spletne strani je avtorsko delo, katerega imetnik avtorskih pravic je podjetje Mesto nepremičnin, d. o. o., ki upravlja s spletno stranjo. Vsebino z nje je dovoljeno deliti in uporabljati le v nekomercialne namene in za osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh vsebin ali njihovih posameznih del ni dovoljena. Besedil, objavljenih na naši spletni strani, ne smete kopirati, razmnoževati ali na kakršen drug način distribuirati brez našega pisnega dovoljenja.

Podjetje Mesto nepremičnin, d. o. o., ni odgovorno za: Obiskovalci vse vsebine in storitve na naši spletni strani uporabljate na lastno odgovornost. Za vsebine, ki jih na spletno stran prispevajo uporabniki, podjetje Mesto nepremičnin, d. o. o., ne odgovarja in si pridržuje pravico, da jih v primeru neprimernosti odstrani.

Mesto nepremičnin, d. o. o., si pridržuje tudi pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani. Podjetje bo z vsemi podatki, zbranimi na spletni strani, razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.
 
;
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 3,000,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*