Najem nepremičnin

Ste lastnik nepremičnine in razmišljate o oddaji ali prodaji? Imamo odlično priložnost za vas! Naša agencija išče nepremičnine za naše kupce, ki iščejo kakovostne in privlačne nepremičnine. Ne glede na to, ali gre za stanovanje, hišo ali poslovni prostor, vas vabimo, da sodelujete z nami.
 

Pri oddaji ali prodaji nepremičnine se zavedamo, da je pomembno najti ustrezne kupce, ki bodo cenili in izkoristili vrednost vaše nepremičnine. Naša mreža strank obsega iskalce nepremičnin z različnimi potrebami in proračuni.

Naši znani kupci so resni in zanesljivi, kar pomeni, da vam lahko prinašajo hitro in ugodno prodajo ali dolgoročnega najemnika.
 

Prednosti sodelovanja z našo agencijo

Ko sodelujete z našo agencijo, vam bomo ponudili strokovno svetovanje glede ustrezne cene, tržnih trendov in najboljših strategij za oddajo ali prodajo.

Naši izkušeni agenti bodo skrbno pregledali vašo nepremičnino in vam pomagali pri pripravi privlačnega oglasa ter ga učinkovito tržili na različnih kanalih, vključno s spletnimi platformami, oglasnimi deskami, družbenimi omrežji in našo mrežo strank.

Poleg tega bomo poskrbeli za organizacijo ogledov in pregled dokumentacije, ter vam nudili celovito podporo skozi celoten postopek. Naš cilj je doseči najboljše rezultate za vas, tako da zagotovimo pravno varnost, pravične pogoje in zadovoljstvo tako za vas kot tudi za naše kupce.

Ne zamudite priložnosti! Sodelovanje z našo agencijo pomeni dostop do kakovostnih kupcev, ki že iščejo nepremičnine, podporo strokovnjakov in večje možnosti za uspešno oddajo ali prodajo vaše nepremičnine.

Stopite v stik z nami danes in izkoristite prednosti naše mreže strank ter našo predanost, da dosežemo vaše cilje na področju oddaje ali prodaje nepremičnine.
Prikaži več
Cena naraščajoče
Datum objave padajoče
Velikost naraščajoče
Najem - Ljubljana - Garsonjera  
šifra:
Kontaktiraj agenta
Niko Maučec
GSM: +386 (0) 31 758 972
niko@mestonepremicnin.si
Najem - Ljubljana - 2,5-sobno   910,00 € / Na mesec
šifra: N61
Kontaktiraj agenta
Nejc Mlakar
GSM: +386 (0) 31 215 255
nejc@mestonepremicnin.si
Najem - Ljubljana - Šiška - 1-sobno   585,00 € / Na mesec
šifra: N680
Kontaktiraj agenta
Nejc Mlakar
GSM: +386 (0) 31 215 255
nejc@mestonepremicnin.si
Najem - Ljubljana - Center - Pisarna   1.950,00 € / Na mesec
šifra: N1156
Kontaktiraj agenta
Niko Maučec
GSM: +386 (0) 31 758 972
niko@mestonepremicnin.si
4 / 35

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 3,000,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*