vila blok 9-ka

Nadstandardni večstanovanjski objekt v treh etažah, z devetimi stanovanji, na odlični lokaciji. Zaključek je predviden spomladi leta 2022.
Na priljubljeni lokaciji, v bližini mestnega središča, bo spomladi leta 2022 predvideno dokončan nadstandardni večstanovanjski objekt. Objekt bo obsegal devet stanovanj, v treh etažah. Stanovanja so namenjena izbranim kupcem, željnim arhitekturne dovršenosti, kakovostnih materialov in neposrednega stika z naravo. Vsakemu stanovanju bodo pripadala lastniška parkirna mesta.

Objekt se nahaja na Viču. Lokacija nudi odlično povezavo do obvoznice, cca. 3 min z avtomobilom, v bližini se nahajajo tudi osnovna šola, vrtec, trgovine, avtobus mestnega potniškega prometa. Poleg tega prestavlja tudi odlično izhodišče za tiste, ki radi preživljajo prosti čas v naravi, bližina PST-ja.

Pokličite nas za ogled.Če potrebujete več informacij o projektu, posameznih stanovanjskih enotah, tlorisih ali naši preostali ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 51 650 777 in na elektronskem naslovu info@mestonepremicnin.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.
 

ZASNOVA

Stanovanja so zasnovana v treh etažah, v vsaki etaži so po tri stanovanja, ki se pretežno odpirajo s terasami proti jugu. Predvidena je kontaktna fasada v svetlem odtenku v kombinaciji s temnejšo oblogo v sklopu poudarjenih delov – ALU pločevinasta barvna obloga. Na severnem delu zemljišča bo urejana tlakovna pešpot za dostop do glavnega vhoda v stavbo. Urejeno bo tudi otroško igrišče z igrali za najmlajše. Tlakovane bodo tudi odprte bivalne površine (terase) pred stanovanji, v pritličju, ter površina z dvižno ploščadjo za avtomobile in cestni priključek. Atriji, ograje in ostale stvari bodo iz štokanega in ščetkanega betona (ograja bo tako visoka, da bodo imeli stanovalci zagotovljen mir in intimo).
 

KAKOVOSTNA GRADNJA

Objekt je projektiran potresno varno, v skladu z vsemi evropskimi in slovenskimi standardi. Sosesko odlikuje kakovostna gradnja, natančna izvedba in uporaba nadstandardnih materialov. Objekt je temeljen na klasični AB temeljni plošči debeline 50 cm vključno s poglobitvami pod stebri skupne debeline 90 cm. V objektu je predvideno dvigalo v stopniščnem delu, za dostop do kleti pa je predvidena hidravlična dvižna ploščad, ki bo izdelana po naročilu.
 

FASADA IN ZUNANJA UREDITEV OBJEKTA

Fasada bo zasnovana kot kontaktna ometana, s toplotno izolacijo mineralne volne v debelini 20 cm. Na južni strani so oblikovani balkoni s stekleno ograjo – varnostno kaljeno steklo. Streha objekta je izvedena kot nepohodna, z minimalnim padcem in zaključnim slojem prodca. Rob strehe je oblečen v barvno pločevino.
 

STAVBNO POHIŠTVO

Keramične obloge so predvidene do višine spuščenega stropa. Stropi so višine 280 cm v najvišjem nivoju nad dnevno sobo celo 460 cm. Vsa vrata v stanovanja bodo v enotni izvedbi, s tem da bodo varnostno in zvočno izolativna, požarno varna in površinsko obložena z laminatom. Vsa okna in balkonska vrata na objektu so dimenzionirana glede na namembnost in površino prostorov. Zasteklitev bo predvidoma odgovarjala zahtevam po potrebni toplotni in zvočni izolaciji (troslojni termopan s plinom), predvidena so ustrezna senčila (žaluzije, stop sol steklo) na zunanji strani. Vsa okna in balkonska vrata bodo iz tipskih ALU profilov, najboljša okna (les ALU) z utopljenimi okvirji.  Vse zunanje žaluzije so predvidene kot tip »Z« v izvedbi iz aluminija, profilirane, obrobljene in z gumiranimi tesnili vzdolž celotne dolžine vsake lamele, kar pripomore k boljši zatemnitvi prostora in dušenju hrupa.
 

HLAJENJE, OGREVANJE IN PREZRAČEVANJE

Kakovost bivanja je zagotovljena v vsakem letnem času, s hlajenjem prostorov v poletnih mesecih (split sistem hlajenja). Za posamezno stanovanje je predviden samostojni mono in multi sistem hlajenja. Za prezračevanje posameznega stanovanja je predvidena dovodno odvodna prezračevalna naprava kompaktne izvedbe, montirana v dvojni strop utilitya oziroma kopalnice. Za ogrevanje je predviden plinski stenski kondenzacijski kotel s sistemi talnega ogrevanja in dodanimi radiatorji v kopalnicah.

ZA VEČ INFORMACIJ NAS POKLIČITE.

 
Prikaži več
2021
2
P+2
5
4
9
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (9)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
3-sobno
 
1.nadstropje
114 m²
NE
-
P5842
prodano
 
Pritličje
100 m²
NE
-
 
prodano
 
2.nadstropje
117 m²
NE
-
P5843
prodano
4-sobno
 
Pritličje
149 m²
NE
-
P5898
prodano
 
Pritličje
166 m²
NE
-
 
prodano
 
1.nadstropje
144 m²
NE
-
P5839
prodano
 
2.nadstropje
144 m²
NE
-
 
prodano
 
1.nadstropje
161 m²
NE
-
P5840
prodano
 
2.nadstropje
158 m²
NE
-
P5841
prodano
Niko Maučec
Kontaktiraj
+386 (0) 31 758 972
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 513,732,940 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*