elitni dvojček v spodnjih gameljnah

Na čudoviti zeleni lokaciji, od Strogega centra mesta oddaljeni manj kot 8 km, v neposredni bližini LPP, sta v gradnji dvojčka.
Dvojčka s štirimi stanovanjskimi enotami bosta zgrajena do III. podaljšane gradbene faze in bosta predvideno končana do marca 2020. Po dogovoru je možna gradnja vaše izbrane enote na ključ.

Praktično razporejeni tlorisi, moderna zasnova stavb, kakovostna gradnja, velike terase in atriji ter mirna okolica, bodo navdušili tudi posameznike z visokimi bivanjskimi pričakovanji in potrebami. Navdušili vas bodo čudoviti razgledi na Šmarno goro, Kamniško Savinjske Alpe, Rašiško podgorje in bližnje gozdove, ki se razprostirajo iz teras ter sama zelena okolica, ki nudi mnogo možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v naravi.


Enota dvojčka obsega tri etaže s premišljeno razporejenimi prostori. V pritličju se nahaja dnevno bivalni prostor s kuhinjo ter izhodom na prostoren atrij, v 1. etaži sta otroški sobi, kopalnica in utility, v 2. etaži pa spalnica, kopalnica ter garderobna soba. Enoti pripadata dve parkirni mesti in kolesarnica.
 

Prednosti nakupa

 
  • Stik z naravo in bližino mesta
Prijetno vas bo presenetila čudovita zelena okolica ter številne možnosti preživljanja prostega časa zunaj, na bližnjih travnikih, v gozdovih, na Rašici ali Šmarni gori. Dvojčka se nahajajta na zelo mirni lokaciji, hkrati pa sta od obvoznice, ki vas bo povezala z gorenjsko ali ljubljanskim mestnim utripom, oddaljena le nekaj minut. V bližini je avtobusna postaja št. 21, ki vas direktno poveže z Bežigradom s 4 avtobusnimi postajami.
 
  • Kakovost gradnje in udobje prostorov
Umestitev enot v okolje, kakovostna gradnja, premišljenost zasnov objektov in praktična razporejenost prostorov v posamezni enoti omogočajo veliko mero miru, zasebnosti in svetlobe.
 
Prikaži več
2020
2
P+1+2
0
5
5
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (5)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Dvojček
 
P+1+2
144 m²
NE
-
P5080
prodano
 
P+1+2
142 m²
NE
-
P5077
prodano
 
P+1+2
142 m²
NE
-
P5078
prodano
 
P+1+2
144 m²
NE
-
P5075
prodano
Samostojna
 
P+1+2
180 m²
NE
-
P5079
prodano
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 513,732,940 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*