hiša dvojček polje

Na izjemni lokaciji v Ljubljani-Polje prodamo do 4. gradbene faze dokončane hiše dvojčke. Na voljo so štiri stanovanjske enote.

Dvojček na izvrstni lokaciji v Polju


Na izjemni lokaciji v Ljubljani-Polje prodamo do 4. gradbene faze dokončane hiše dvojčke. Na voljo so štiri stanovanjske enote.
 
Izjemna priložnost nakupa do 4. gradbene faze dokončane hiše-dvojčka, ki se nahaja na odlični lokaciji v Polju v Ljubljani. Na voljo sta dva dvojčka - štiri stanovanjske enote.

Odlična lokacija, na kateri se nahajata dvojčka, nudi zasebnost in mir predmestnega okoliša, a hkrati popolno udobje mestnega življenja, saj je od mestne obvoznice oddaljena le nekaj minut, kar omogoča hiter dostop do Ljubljane. Okolica je obdana z naravo in mnogimi sprehajalnimi potni, tako boste lahko svoj prosti čas kakovostno preživeli zunaj, na svežem zraku.


 

ZASNOVA HIŠ IN ORIENTACIJA

Zasnova in orientacija hiš zagotavljata optimalni izkoristek parcele, osončenost, poglede, dostopnost in hkrati zasebnost. Hiše so zasnovane v dveh etažah, dnevno bivalni prostor je orientiran za vzhod, spalnice na zahod in sever.
Pred vsako stanovanjsko enoto je prostor za tri parkirna mesta.
 

IDEJNA ZASNOVA TLORISOV

Premišljena in praktična razporeditev tlorisa vam nudi udobje sodobnega bivanja. V spodnji etaži se nahaja osrednji, zelo svetel dnevni prostor s kuhinjo, ki je povezan z vrtom in zunanjo teraso. V spodnji etaži se nahajata še stranišče za goste in utility. V zgornji etaži je večja spalnica, dve otroški sobi in kopalnica. Skupna površina posamezne enote je približno 150 m2, površina zemljišča posamezne enote 304 m2.
 

GRADNJA IN OPREMA

Hiše so zgrajene do 4. gradbene faze, kar pomeni, da bo zunanjost hiš dokončana, notranjost pa si boste lahko uredil po svojih željah. Gradnja dvojčkov je klasična opečnata in armirano betonska, s kakovostno izolacijo, kar zagotavlja nizke stroške bivanja. Vgrajena so troslojna okna, električne rolete, strešno okno na senzorsko zapiranje in kakovostno stavbno pohištvo. Hiše imajo vse priključke in urejene strojne in elektro inštalacije ter talno ogrevanje. Nimajo pa toplotne črpalke, stenske in talne keramike, sanitarne opreme ter talnih oblog.
 

INFRASTRUKTURA

V neposredni bližini se nahajajo:
  • osnovna šola,
  • vrtec,
  • zdravstveni dom,
  • pošta,
  • trgovina,
  • LPP postaja, ki je od hiše oddaljena zgolj 400 m.
Prikaži več
2019
3
P+1
0
4
4
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (4)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Dvojček
 
P+1
158 m²
NE
-
P3587
prodano
 
P+1+M
210 m²
NE
-
P3640
prodano
 
P+1+M
210 m²
NE
-
P3641
prodano
 
 
195 m²
NE
-
P6284
prodano
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 3,000,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*