pasivni montažni hiši v domžalah

Pasivni montažni hiši proizvajalca Lumar v Domžalah, v dveh etažah, na odlični lokaciji. Zaključek je predviden spomladi leta 2022.
Energetsko varčni hiši montažne gradnje se nahajata v mirnem naselju stanovanjskih hiš, v Spodnjih Jaršah pri Domžalah. Premišljena zasnova, prefinjena oblika in minimalističen arhitekturni slog so prilagojeni potrebam družin, ki želijo ustvariti sodoben, varčen in hkrati zelo udoben dom v prijetnem in urejenem okolju v bližini vse potrebne infrastrukture.

Pokličite nas za ogled.Če potrebujete več informacij o projektu, posameznih stanovanjskih enotah, tlorisih ali naši preostali ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 51 650 777 in na elektronskem naslovu info@mestonepremicnin.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.
 

ZASNOVA

Objekta sta zasnovana v konceptu trajnostne gradnje ter sta energetsko učinkovita. Oblikovana sta v dveh etažah (P+1) in imata dvokapno streho. Stanovanjske enote in zunanja terasa so orientirane na jug. Zvedena bosta v fazi "ključ v roke", kar vsebuje vse vgrajene materiale: parket, notranja vrata, keramiko, sanitarno opremo in končno beljenje.
 

ZUNANJA UREDITEV

Pred vhodom v objekt bosta dve parkirni mesti z lopo. Ob doplačilu bo možna tudi izvedba lože čez celotno dolžino hiše, nadstreška za avtomobil, fotovoltaike, lesene fasadne obloge, dodatne kopalnice v nadstropju.
 

TLORISNA RAZPOREDITEV

Hiši imata funkcionalno zasnovane tlorise, kar ponuja izjemno moderno notranjost z lepo osvetljenim bivalnim delom ter kuhinjo in jedilnico. Iz prijetnega bivalnega dela bo omogočen dostop na teraso. V pritličju se bodo nahajale tudi sanitarije, tehnični prostor in kabinet. V zgornjem nadstropju bodo tri spalnice ter kopalnica in garderobna soba.

Zakaj izbrati prav te bivalne enote?
  • Koncept trajnostne gradnje
  • Energetska učinkovitost – pasivna hiša ˂15 kWh/m²a* (kakovostna zunanja izolacija, ki preprečuje nastajanje toplotnih izgub)
  • Dobra zvočna zaščita (> 47 dB)
  • Požarna odpornost sten
  • Visoko kakovostno stavbno pohištvo in certificirani materiali
  • Najvišji kakovostni razred fasadnega zaključnega sloja (evropski proizvajalec STO) z možnostjo izbire barve iz standardne karte dobavitelja.
  • Nizki obratovalni stroški
  • Visoko bivalno ugodje (prezračevalni sistem z vračanjem toplote odpadnega zraka, talno greje …)
  • Kakovostna izvedba

 
Prikaži več
2022
2
P+1
0
2
2
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (2)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Samostojna
 
P+1
149 m²
NE
-
P6020
prodano
 
P+1
159 m²
NE
-
P6021
prodano
Pisarna
Kontaktiraj
+386 (0) 51 650 777
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 1,699,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*