prestižna dvojčka v slapah

V gradnji sta dvojčka, umeščena v zeleno in mirno okolico. Vsaka enota obsega 3 etaže. Predviden zaključek gradnje februar 2024.
Sodobno zgrajena stanovanjska enota v trietažnem objektu se ponaša z uporabno razporeditvijo prostorov. V pritličju je predviden odprt prostor, namenjen kuhinji in jedilnici z izhodom na teraso. V prvem nadstropju so predvideni dnevno-bivalni prostor, utility, kopalnica ter spalnica, mansarda pa obsega dodatna 2 spalna prostora in še eno kopalnico. Etaže v objektu so povezane s stopniščem.
Pri gradnji so uporabljeni le izbrani in najkakovostnejši materiali, objekt je zgrajen po standardih energetske učinkovitosti. Vsaka enota ima nadstrešek, kjer je prostor za parkiranje 2 avtomobilov.

Pokličite nas za ogled.

Če potrebujete več informacij o projektu, posameznih stanovanjskih enotah, tlorisih ali naši preostali ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 31 206 106 in na elektronskem naslovu barbara@mestonepremicnin.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.

KLJUČNE INFORMACIJE:

 • Predviden zaključek gradnje februar 2024
 • 3-4 spalnice
 • 2 parkirni mesti pod nadstreškom
   

OPREMA/MATERIALI

 • Okna: zunaj ALU, znotraj les, stekla termopan. Na zunanji strani oken bodo montirana ALU okenske žaluzije tip Krpan, kompletno z odpiralnim regulacijskim mehanizmom, stranskimi utopljenimi vodili in zgornjo masko
 • Vrata: zunanja vrata bodo iz aluminijastih okvirjev z lesenim polnilom, notranja vrata bodo bele barve, višine 230 cm, skriti panti, magnetna ključavnica
 • Stene: nosilne stene so AB, debeline 20 cm, ostale predelne notranje stene so opečne ali mavčnokartonske izvedbe. Stene v sanitarijah obložene s keramiko. V notranjosti nekatere AB stene in stropi ne bodo ometani, izvede se vidni beton
 • Izolacija: 20 cm
 • Fasada: predvidena je izvedba prezračevane fasade z oblogo iz pločevine ali vlaknocementnih oz. betonskih plošč. (sistem PREFA na vzhodni iz zahodni strani, na južni in severni strani klasična fasada DEMIT, 20 cm izolacije in zaključni sloj z dodanimi dekorativnimi lesenimi oblogami)
 • Streha: klasična dvokapna streha v kombinaciji lesene in kovinske osnovne konstrukcije, toplotno izolirana, s kritino v aluminiju (PREFA sistem)
 • Parket: predviden je lamelni parket, dimenzije lamel 200 x 20 cm, hrast smoke
 • Keramika: keramika je večjih formatov, ostrorobna
 • Ogrevanje je predvideno na plin (plinska peč De Dietrich tip Vivadens MCR 24/28 BIC PLUS)
 • Klimatske naprave bodo že nameščene v vseh treh nadstropjih
 • Vsaka stanovanjska enota bo imela svojo centralno prezračevalno napravo z avtomatskim bypassom (HELIOS KWL EC 300W ET)
 • Terasa: terasa bo izdelana iz kombinacije lesa in pohodnih plošč
 • Zunanja ureditev: zunanja ureditev zajema zatravitev okolice objektov ter zasaditev drevja in grmovnic ter ureditev dovoznih površin. Zunanje zelene površine bodo maksimalno ozelenjene. Na raščenem terenu je predvidena posaditev več dreves, grmovnic in drugega rastja. Zunanja ograja je predvidena na vzhodni in zahodni strani parcel, in sicer lamelna ograja, perforirana pločevina z vzorcem
 • Vsaka enota bo imela lopo za shranjevanje v velikosti cca. 3 x 2 m, ki bo izdelana iz kovinskih panelov, enakih kot bo ograja

Vabljeni na ogled
Prikaži več
2023
2
P+1+M
4
0
4
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (4)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Barbara Strgar
Kontaktiraj
+386 (0) 31 206 106

,
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 3,000,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*