vrstne hiše na koleziji

Predstavljamo vam novo sosesko 4 vrstnih hiš na Koleziji, le 1,6 km od strogega centra Ljubljane
 
Prihajajoče naselje, v neposredni bližini centra Ljubljane, obsega štiri vrstne hiše, ki v naravi predstavljajo samostojne stanovanjske enote. Na dvoriščnem delu s skupnimi površinami vsaki enoti pripadata dve parkirni mesti. Vsaki hiši pripada tudi prijeten vrt s teraso, ki nudi veliko zasebnosti in miru. Lokacija soseske nudi vso infrastrukturo urbanega središča, hkrati pa omogoča mir in povezanost z naravo.

Pokličite nas za ogled hiše.Če potrebujete več informacij o projektu, posameznih stanovanjskih enotah, tlorisih ali naši preostali ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 51 650 777 in na elektronskem naslovu info@mestonepremicnin.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.
 

Prednosti lokacije

 
  • Izjemna lokacija v neposredni bližini centra Ljubljane
 
Soseska se nahaja le 1,6 km od strogega centra Ljubljane in v neposredni bližini celotne infrastrukture: obvoznica (6 min), zdravstveni dom (2 min), nakupovalni center (3 min), osnovna šola (2 min), center (6 min),  golf klub (5 min).
 
  • Stik z naravo
 
Naselje je primerno tako za mlade družine kot za tiste, ki so se naveličali bivanja v stanovanju in želijo bivati v hiši. Lokacija v urejeni soseski v Trnovem nudi bližino narave, rekreacijskih površin in mnogih sprehajalnih poti na Rožnik.
 

Prednosti objekta

 
  • Zasnova
 
Vsako posamezno enoto sestavljajo tri etaže: pritličje, 1. nadstropje in 2. nadstropje. Hiše so grajene masivno - stenski nosilni sistem tvorijo opečni zidaki debeline 20cm in 25cm ter navpične in vodoravne armiranobetonske vezi. Medetažne plošče so armiranobetonske debeline 18cm. Temelj hiše je armiranobetonska temeljna plošča debeline 30cm, položena na namensko polistirensko toplotno izolacijo debeline 16cm. Vse notranje predelne stene so suhomontažne proizvajalca KNAUF.
 
  • Kakovostna gradnja
 
Hiše odlikuje kvalitetna gradnja, natančna izvedba in uporaba nadstandardnih materialov. Velik poudarek je na kvalitetni izolaciji in pasivni gradnji. Vsaka enota se primarno ogreva s toplotno črpalko zrak-voda preko talnega gretja. Okna so lesena z zunanjo ALU prevleko in trojno zasteklitvijo ter nudijo izjemno zvočno in toplotno izolacijo. Okna in vhodna vrata ustrezajo pogojem Ekosklad za nepovratno finančno spodbudo ter določilom opravljenega izračuna Phpp.
 
  • Uporabni tlorisi
 
Moderne arhitekturne rešitve, uporabna zasnova tlorisov in odprti svetli prostori, ustvarjajo sodoben in praktičen dom za stanovalce z visokimi bivanjskimi standardi. Pritličje je zasnovano kot odprt bivalni prostor z izhodom na vrt. V pritličju se nahaja tudi garderobni del v vhodnem prostoru in dnevna toaleta. V 1. nadstropju posamezne enote se nahaja prostorna spalnica, velika kopalnica in dodatna soba, ki lahko služi pisarni. V 2. nadstropju se nahaja kopalnica in dvoetažen prostor, ki lahko nudi vsaj 3 spalnice. Otroške sobe s tem dobijo razgiban tloris, ki ločuje spalni del v eni etaži ter delovni prostor v drugi.
 

Prednosti bivanja v novem elitnem naselju

 
  • Novo naselje je namenjeno vsem generacijam z visokimi standardi bivanja in željo po mirnem okolju
  • Soseska na vrhunski lokaciji vam po eni strani omogoča hiter dostop do strogega mestnega središča Ljubljane in obvoznice ter vse potrebne infrastrukture, po drugi strani pa vam omogoča zasebnost in stik z naravo, saj se nahaja v bližini številnih zelenih površin
  • Funkcionalna tlorisna zasnova vam ponuja prijetno orientacijo dnevno-bivalnih prostorov na zasebne vrtove s teraso
  • Moderna arhitektura
  • 2 lastniški parkirni mesti
 
ZA VEČ INFORMACIJ NAS POKLIČITE.
 
 
Prikaži več
2020
2
P+1+2
0
4
4
Seznam stanovanj s tlorisi in cenami (4)
Vrsta
Nadstropje
Velikost
Tloris
Cena €
Oznaka
Status
Vrstna
 
P+1+2
150 m²
NE
-
P5246
prodano
 
P+1+2
150 m²
NE
-
P5247
prodano
 
P+1+2
150 m²
NE
-
P5249
prodano
 
P+1+2
150 m²
NE
-
P5248
prodano
Klemen Smrekar
Kontaktiraj
+386 (0) 40502770
Podmilščakova ulica 25
Ljubljana
Podmilščakova ulica 25, Ljubljana
NAROČITE OGLED

Želite biti na tekočem s ponudbo?

Ne zamudite odličnih priložnosti in aktualne ponudbe stanovanj, individualnih hiš, poslovnih prostorov ali zemljišč, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.
Iščete nepremičnino?
Izpolnite obrazec,
kaj iščete.
Obveščali vas bomo
o nepremičninah.

Novogradnje

Nova stanovanja, individualne hiše in poslovni prostori v Ljubljani, okolici ali drugod po Sloveniji.
Ne spreglejte aktualne ponudbe novogradenj na odličnih lokacijah. Na voljo so tudi stanovanja in hiše v novih elitnih soseskah. Naša nepremičninska agencija v Ljubljani lahko zagotovo najde pravo nepremičnino za vaš okus.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 1,699,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*