Ali lahko nepremičnino prodate ali kupite brez pomoči nepremičninske agencije?

Menite, da lahko to storite popolnoma sami? Lahko, a samo če ste strokovnjak s tega področja. Poznavanje stroke je – tako kot v vsakem poslu – tudi v svetu nepremičnin ključnega pomena.
   
Za hitrejšo in pravno varno sklenitev nepremičninskega posla so pomembna znanja s področja nepremičninskega prava, psihologije prodaje, podjetništva in financ, kompetence ter izkušnje nepremičninskega posrednika, pridobljene na terenu.

Nepremičninski posrednik vam pomaga z informacijami, ki jih ne najdete na spletu, na primer o gibanju nepremičninskega trga, prihajajočih projektih in novogradnjah, realnem in pravnem stanju nepremičnine, morebitnih napakah nepremičnine … Ti podatki so lahko ključni pri sprejemanju vaše odločitve ter hitrejšem in varnem zaključku vašega nepremičninskega posla. 

Pri tako pomembnem življenjskem koraku, kot je prodaja ali nakup nepremičnine, je zato izredno pomembno poiskati pomoč nekoga, ki se na to najbolje spozna –  to pa je zagotovo nepremičninska agencija z izkušenim timom nepremičninskih posrednikov, kot jih imamo v Mestu nepremičnin.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 513,732,940 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*