Prednosti sodelovanja z nepremičninsko agencijo Mesto nepremičnin

Za vsako nepremičnino obstaja kupec, če se ga išče na pravilen način. Sodelovanje z nepremičninsko agencijo je življenjska naložba, s katero si zagotovite dostopnost, se odprete trgu in potencialnim strankam, si zagotovite varnost ter se z gotovostjo pripravite na odločilni trenutek prodaje ali nakupa nepremičnine.

V Mestu nepremičnin znamo sklepati nepremičninske posle:

Pravilno ocenimo resnost kupca in naredimo selekcijo pravih interesentov.

Ni vsak posameznik, ki kliče in se zanima za nepremičnino, tudi potencialni kupec. Na oglase, objavljene na nepremičninskih portalih, se oglaša veliko ljudi, med njimi tudi taki, ki so le radovedni in v resnici nepremičnine ne kupujejo ali iščejo nekaj popolnoma drugega. Na podlagi naših izkušenj znamo že prek prvega telefonskega pogovora oceniti primernost in resnost kupca. Veliko časa in živcev vam prihranimo že s tem, da za vas delamo selekcijo pravih interesentov.

Zberemo podrobne in ne le potrebne informacije o nepremičnini in jih namesto vas posredujemo potencialnim kupcem.

Že na prvem ogledu nepremičnine, ki jo prodajate, od vas pridobimo podrobne informacije. Na podlagi izkušenj smo se naučili, kaj kupci potrebujejo in kaj jih pri nakupu nepremičnin zanima. Na njihova vprašanja smo tako vnaprej pripravljeni, vas pa ne bomo motili z nepotrebnimi klici in dodatnimi vprašanji.
Informacije potrebujemo tudi za dober opis in predstavitev vaše nepremičnine na oglasu, ki ga dopolnimo s privlačnimi fotografijami.
Če nepremičnino kupujete, moramo prav tako vedeti, kaj in kje kupujete, kaj si želite, kaj potrebujete, koliko denarja ste namenili nakupu nepremičnine, da lahko iz svoje baze in baze ostalih slovenskih agencij poiščemo primerno nepremičnino za vas.

Nepremičnino profesionalno fotografiramo.

Z dobrimi in vpadljivimi fotografijami vašo nepremičnino zelo dobro izpostavimo na trgu in dosežemo ključen krog potencialnih kupcev. Pred fotografiranjem prostor po potrebi preuredimo, pomembno je tudi, da je pospravljen in urejen.

Naredimo načrt oglaševanja in nepremičnino ponudimo zasebnim strankam.

Nikakor ni dovolj, da oglas objavimo na nepremičninskem spletnem portalu in čakamo na kupca. Oglas objavimo na različnih portalih; nepremičnino predstavimo našim zasebnim strankam in investitorjem iz tujine ter jo aktivno tržimo tudi znotraj svoje bogate baze potencialnih kupcev, in sicer tako fizičnih kot tudi pravnih oseb.

Omogočimo dostop do dodatnih potencialnih kupcev, ki ne berejo spletnih oglasov.

Z izpostavitvijo nepremičnine na trg vam odpremo dodatne možnosti za prodajo oziroma nakup pri tistih kupcih, ki kupujejo izključno prek nepremičninske agencije. To so posamezniki, ki zaradi hitrega življenjskega sloga nimajo časa za pregledovanje nepremičninskih oglasov na spletu ali časopisih, imajo pa veliko denarja za investicijo.

Poskrbimo za varnost nepremičninskega posla.

Sodelovanje z Mestom nepremičnin vam zagotavlja pravnoformalno varnost in strokovno pomoč, kot npr. oceno nepremičnine, pripravo pogodbe, notarska overitev itd. S pomočjo številnih orodij preverimo resnično pravno stanje nepremičnine, ali je ta primerna za nakup/prodajo in bremen prosta. Tako se izognete prevaram ali pravnim zapletom, kot so težave z lastništvi ali vpisi zastavnih pravic, kar vam prihrani čas, denar in stres.

Sodelujemo z vsemi slovenskimi nepremičninskimi agencijami.

Zagotovimo vam, da bodo do vas prišla prav vsa povpraševanja in ponudbe – tudi s strani ostalih agencij, ki trenutno delujejo na trgu in imajo morda kupce za vas. Za nepremičnino iztržimo najvišji možen znesek – vi pa ste tisti, ki na podlagi vseh prejetih ponudb izbere najboljšo ponudbo.

Pri nakupu novogradenj vas opozorimo na morebitne napake.

Odkrito vam pokažemo realno stanje vaše potencialne nove nepremičnine: kakovost gradnje, morebitno vlago, plesen ... Naš cilj je vaše zadovoljstvo.

Pomagamo vam tudi pri prenovi.

Naši strokovnjaki s področja gradnje in prenove vam pomagajo pri prenovi ali obnovi novega stanovanja ali hiše. Ker smo vašo novo nepremičnino prodajali, jo dobro poznamo in lahko delujemo v smeri najoptimalnejše prenove.

Aktivno iščemo nepremičnino za vas.

Če nepremičnino kupujete in jo iščemo za vas, je prav tako pomembno, da imamo vse omenjene informacije in podatke o tem, kaj iščete. V svoji bazi poiščemo ustrezno nepremičnino s slikovno predstavitvijo; tako naredimo ožji izbor primernih nepremičnin in se že vnaprej izognemo neprimernim nepremičninam.
 
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 3,000,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*