Sodelovanje z notranjim oblikovalcem je investicija in ne strošek

Pri prenavljanju starega ali opremljanju novega stanovanja si postavite vprašanje: ali imam dovolj znanja, sposobnosti in časa, da po svojem okusu, potrebah in slogu življenja opremim nov dom? Boste lahko ob službi, družini in gospodinjstvu našli dovolj časa, motivacije in navdiha, da projekt, ki lahko traja več mesecev, izpeljete do konca?

Prenova zahteva veliko časa, znanja in občutka

Prenova ali opremljanje stanovanja oz. hiše je zelo zahtevna naloga, ki zahteva celega človeka in izkušnje, čeprav se vam morda zdi, da je dovolj izbrati nekaj pohištvenih kosov iz kataloga ter jih umestiti v prostor.
 
Za estetsko opremljen in funkcionalno izkoriščen prostor je potrebna velika mera kreativnosti, prostorske in likovne predstave, estetskega smisla za kombiniranje različnih kosov pohištva, barv in materialov ter »sprehodov« po pohištvenih salonih, sejmih in spletnih straneh.

Kako do zagotovljenega zadovoljstva s končnim rezultatom?

Številne prednosti sodelovanja z notranjim oblikovalcem med drugim zagotovo prinesejo zadovoljstvo s končnim rezultatom in prihranek stresa ob preseganju načrtovanih finančnih okvirjev, ki pogosto nastane ob samostojnem opremljanju in prenovi. Sami sebi boste pokazali, da je denar, vložen v sodelovanje, zagotovo investicija in ne strošek.

Prednosti sodelovanja z notranjim oblikovalcem so:

  • 3D-izris omogoči boljšo predstavo in vizualizacijo bodočega prostora, zato se lahko prenove lotite povsem prepričani v dober končni rezultat.
  • Tovrstno sodelovanje vam prihrani čas in živce, saj bo notranji arhitekt namesto vas opravljal nakupovalne izlete ter iskal primerne kose pohištva in rešitve.
  • Prihrani vam tudi nepotrebne stroške, ki bi nastali zaradi napačnih nakupov ali precenjenih kosov pohištva glede na kakovost.
  • Drži vas v vaših zastavljenih finančnih okvirjih, saj pozna različne ponudnike pohištvenih elementov; tako lahko izbira pohištvo v vašem cenovnem razredu.
  • Projekt prenove lahko prevzame v celoti, koordinira in zagotavlja, da bo potekal po časovnih in finančnih načrtih.
  • Poveže vas s preverjenimi obrtniki, ki bodo svoje delo opravili v dogovorjenem roku in finančnem okvirju.
VRSTA POSLA
VRSTA NEPREMIČNINE
HIŠASTANOVANJEPOSLOVNI PROSTORPOSESTGARAŽAPOČITNIŠKI OBJEKT
REGIJA
OBMOČJE
CENA, ŠIFRA
Od: 0 €
Do: 3,000,000 €
išči
Iskalnik nepremičnin
Ekipa Mesto nepremičnin
Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25
1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
info@mestonepremicnin.si
*